Ozlem2206 Merhaba kızlar isimli hastane çıkışı yaptırıp memnun kaldığınız yerlerin adını önerebilir misiniz kumaşı vs yumuşak pamuklu güzel olan şimdiden teşekkürler☺️
rgk Ozlem2206 ben memnun kalmadığım yeri söyleyim de uzak durun🤪 esaraakinbutik 30 derecede 15 dk tek o tulumu bebek deterjanı ile yıkadım ve tulum çöp. iplerinin rengi aktı hep o kadar kalitesiz malzeme kullanmışlar ve üslupları da çok kötü bunu söyleyince
Duyday İnstagramda astralbabytr kullanıcına yaptırdım çok memnun kaldım kesinlikle tercih edebilirsin ürünleri kaliteli temiz
Duyday lunam evet hatta dün akşam yıkama kurutma yaptım solma vs olmadı 3 lü set gayet yeterli battaniye, tulum&bere idi siparişim kesesiyle beraber gönderdiler
EEbruliiiii Ozlem2206 Instagram da Tuğba kuğu dan iki kez hediye üçüncü kez de kendime aldım gayet memnunum oğlumun odasına perde de alacağım şimdi oradan trendyolda da mağazası var
Nihal-7 Ozlem2206 kesinlikle Instagram da zeynocanakis sayfası 👍🏻 çok kaliteli ve çok güzel hediye olarak da yaptırdım kızımada hediye olarak irfan yaptirdim 👍🏻❣️