Ayum21 deletedmom87894 20 haftalık hamileyim kalça kemigim afedersiniz götüm acıyo resmen 🤷🤦 otururken yatarken falan
Afk_kams Mucizem_211 merhabalar doktorunuza sorun derim enfeksiyonda olabilir kan idrar tahlili vermenizde fayda var
Mucizem_211 Afk_kams merhaba canım bir hafta önce vermiştim tam idrar kültürü ben bu ayın 21 kontrol var doktora söylerim tekrar yapılsın
tomrisveannesi Bir gece yarısı sağ ayak bileğim ağrıyor diye ağlayarak uyandım 1 saat ağladım sıcak su soğuk su tuttum herşeyi denedim geçmedi sonra ağlayarak uyumuşum😂
Baranzeynep deletedmom87894 sırtımda ki kaburga kemiği bi aydır çekiyorum hareketlerini bile engelliyor kırık gibi😔😢
ipekkizim2601 Mucizem_211 suyun mu fazla acaba bebeğin akıntı şeklinde mi geliyir için rahat etmiyorsa doktora git ultrason da bakılsın suyuna falan
Mucizem_211 ipekkizim2601 bir hafta önce gitmiştim bana plasenta previa önde dedi risklidir oda ayın 21 kontrolle gel inşallah yukarı çıkar dedi bakalım 2 hafta sonra kontrollüm var
bayatkahve Benim geçen gün kulağım ağrıdı tam kulağım da değil kıkırdağı. Hayatımda hiç böyle ağrı yaşamamıştım 😂
Hatice_alkan42 Soeman 22+3 haftalik daha küçük benimki Bi sorun olur mu acaba bu kadar erken başlaması
Soeman Hatice_alkan42 baktığım kadarıyla hiç bir şeye neden olmuyor. Yani erken doğumdur vs. Hiç zararı yok. Bacak arama dolgun bir yastık koydum çok azaldı ağrım sızım. Mutlaka bacak aranıza yastık alın 🌸 internete yazın çatı ağrısına ne iyi gelir diye. Sıcak su torbası vs de yazıyor
Yagmurdgdgn13 deletedmom87894 32 haftalık hamileyim ya kalçamdan ziyade benim makatım agrıyor diğer hamileliklerimde böyle bir şey yaşamamıştım bebek asagıya çok mu baskı yapıyo anlamadım
Hatice_alkan42 Educator normal doğum mu oldu ben hamileyim şuan 22 +3 korktuğum için doktora gittim bisey bulamadı normal dedi
Samsai Mucizem_211 bugün su gibi akıntı sorunuyla hastaneye gittim. Zira bebeğin sıvısı olabilir diye. Amnisure testi yapıldı çok şükğr negatif çıktı. Bence riske atma sende bi gidip test ver zaten 5 dk lık birşey
Mucizem_211 Samsai gidecem canım zaten öyle olduktan sonra doktora msj attım devam ederse bilgilendir dedi yoksa kontrollünü bekle dedi kasık ağrısı devam ediyor ama biraz hafifledi ama çok şükür akıntı biraz durdu