Kumsallina95 Minikpanda6 aman ben hiç gitmiyom kız muhatapligim yok kıskanç kaynana totomuza nazarmi etti ne 🤣🤣 yok yumuşak yerlerde oturuyorum ama durmuyorum yerimde ,🤣🤣🤦🏽♀️
Mucizem_211 Kızlar hepinize sormak istiyorum 23+4 haftalık oldum bugün şiddet kasık ağrısı vajinaya doğru batma lar bide su gibi akıntı sizdede oldu mu öyle ağrılar lütfen yaşayan bilgilendirsin çünkü dahada ağrıyor
Brfant22 Mucizem_211 merhaba 23+3 bizim o batmalar bende de var ama uzun sürmüyor geçiyor. Yürüyüş yapınca iyi geliyor sizin geçmiyorsa doktora sorun mutlaka
Ygttnmr Mucizem_211 riskli hamileliğiniz varsa beklemeden hastaneye gidin. Şiddetli ve uzun süreli olmazdı 3 5 saniye iğne batar gibi olur geçerdi sadece
Afk_kams Mucizem_211 merhabalar doktorunuza sorun derim enfeksiyonda olabilir kan idrar tahlili vermenizde fayda var
Gagi Ayak tarak kemiğim🤦♀️🤦♀️ hiç bir şey yok nedensiz. Hatta 2 ay topalladim. Hiç bir doktor mana veremedi.
EsengulC Gagi ay istemsiz güldüm geçmiş olsun şuan benim de belim kırık gibi nasıl ağrıyor hem ağrı çekip hem post okuyorum 😂
Merveelisa rgk hem zor hem çok güzel 🤣 tabi benm ikinci olduğu için daha tecrübeliyim ilkimde daha fazla zorlanmistim
Mucizem_211 Ygttnmr benim plasenta previa varmış bebeğin eşi aşağıdaymış buda riskli gebelik dedi bilemiyorum geçmese doktora gidecem biraz araştırdım rahim büyümeylede oluyor yazıyordu sizde varmıydı
Deletedmom27272 deletedmom87894 yaa benim saçma değil ama sola yatmaktan kalçamın solu ve bacağım aşırı ağrıyor adım atınca bile sızlıyor kalçam napacam hiç bilmiyorum koltuktan kalkmak hele azap 😢
Aysmrc Deletedmom27272 aynısı bende var napacağımı şaşırdım yürüyemiyorum bazen ayağım kitleniyor biraz ısınınca geçiyor gibi oluyor dönemiyorumda . Doktor bana bebek sana çok baskı yapıyor demişti
Ygttnmr Mucizem_211 36+3deyim 30dan sonra rahimde batma hissetmeye başladım. O haftalarda bel ağrılarım olurdu büyüdüğü için kasığı hatırlamıyorum ama 2 hamileliğimde de hiç su gibi akıntım olmadı suyunuz gelmemiştir değil mi, akıntı hala oluyor mu?
Tuqbaysf Mucizem_211 ben suan 29+3 teyim bende tup bebek benimde oluyordu ama cok asiri bi siddetli degildi ama batmalar kasiklarda agei oluyordu oda plasentanin yapisikligindan bebegin buyumesinden ve karnimin cok sert olmasindan dolayiydi progestana devam dedi o yuzden doguma kadar hep ve birde karin kaslarimin rahatlamasi acisindan pruluton depot igne baslasi haftada bi suan 5.ciyi kullandim henuz
sumeyye-5 Gece ben fark etmeden bacaklarımın baldır kısımları aniden kasılıyor ve ben hayatımda böyle bir acı görmedim. Belli bir süre gitmiyor 😔 kalkıp ovalıyoruz o şekilde geçiyor 🤔
Zulalaksin sumeyye-5 magnezyum takviyesi önerebilir doktorunuz.bana da oluyordu magnezyumdan sonra gecti
Sellyy sumeyye-5 kramp giriyor onun için doktorunuza söyleyip magnezyum alırsanız geçer ağrılar bide günde 1 tane de olsa sade soda iyi gelir
Elmas94 sumeyye-5 bu şikayetiniz magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor, doktorunuzla görüşüp magnezyum takviyesi almaya başlarsanız kesilir. Günde bir tane maden suyu da çok iyi geliyor.
Fundish sumeyye-5 günde bir şişe soda öneririm .ben nutriway kalsiyum magnezyum kullanıyorum çok şükür hiç kasılma yaşamadım .günde 3 adet alıyorum
MerveeD deletedmom87894 16 haftadayım ama bu zamana kadar karnım çürüdü ağrımaktan 😄🙈🙈 bu ıkı gundur de uyurken bacak agrısına uyanıyorum buda yenj cıktı başıma 😄
Merveelisa Yavasi evet yürürken bile oluyordu bana dışarda bagriyordum herkes bakıyordu son gunlerim çok fenaydi 🤣
35SD28 deletedmom87894 topuklarım😅 sol topuk daha çok ağrıdanziyade acıyor üzerine sert basamıyorum 🤷♀️🤦♀️
startown Deletedmom_7 ay ben de sizi merak ediyordum acaba test yaptımı diye.Gözünüz aydın çok sevindim 🥰