Mucizem_211 Samsai gidecem canım zaten öyle olduktan sonra doktora msj attım devam ederse bilgilendir dedi yoksa kontrollünü bekle dedi kasık ağrısı devam ediyor ama biraz hafifledi ama çok şükür akıntı biraz durdu
charlottececi Sol kalcam :( bildigin popom agriyor sacma sapan. Daha 9+2 yim 🙄 egilip kalkamiyorum. Yatinca düzeliyor. 🙁
Simsim60 charlottececi aynı dertten muzdaribim 8+3 üm.sol kalça ağrısı doktoruma danıştım kendini yormadan işlerini yap dedi
charlottececi Simsim60 ben sormayı unuttum en son simdi de kadına popom agriyo diye mail atmayım bari dedim 😂 hamilelikten oluyomus heralde ama bu boyle 9 ay devam etcek mi cidden 😔 hos degil 🙄
Simsim60 charlottececi benim öncesinden biliyorum ilk aylarda oldu Sonralarda olmadı.inşallah bundada öyle olur😊her hamilelik kendine özel inşallah güzel geçer hepimiz için 💕
charlottececi Zelaldua ben oyleyim ikiz oldugu icin ve kadin dogum disi birkac rahatsizligimdan oturu☺️
Soeman Hatice_alkan42 baktığım kadarıyla hiç bir şeye neden olmuyor. Yani erken doğumdur vs. Hiç zararı yok. Bacak arama dolgun bir yastık koydum çok azaldı ağrım sızım. Mutlaka bacak aranıza yastık alın 🌸 internete yazın çatı ağrısına ne iyi gelir diye. Sıcak su torbası vs de yazıyor
Gulsumelif Ağrımak değil ama 21 haftadayım ama iç çamaşırı ıslaklığı oluyor ara sıra wcden çıkınca falan yada suyu çok içiyorum bilmiyorum ki nedendir başına gelen varmı acaba
miyopmom deletedmom87894 hamileligimin sonlarina dogrz makatimda bi agri vardi ne otura bilirdim nede uzana bilirdim esim bakmisti bi sey var demisti😂neyse aglayarak acile gittim kayit isleminde adam vardi oturun demisti oturamam demistim🥲 neyse meger hemoroidmis 🥲ay cok kotuydu dogum onun yaninda hic bi sey
Seymayilmaz Tasarimhanee_45 aynı sey suan bende de var 27+2 yim yirtiliyo batıyo gibi tuhaf bi aci,ağrı😢