Melikeakarsu Bsraabsr ben sola yatmak icin artık kendimi zorlamıyorum 😂😂bi sağa bi sola bazen sırt üstü yatıyorum napim solda uykum hiç gelmez 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
hamisanne_63 Bsraabsr yüzüstü hariç her şekilde yatıyorum sabaha kadar 50 kez pozisyon değiştiriyorum 🤦🏼♀️
nanna Melikeakarsu ay valla ben de öle afakanlar basıyo hep sol hep sol sağda 15 dk yatıp sonra gene sola dönüyorım ama
AysegulM Benim doktorum illa sola yatman gerekmiyor dedi bende rahatladım ondan sonra 😅 sola yatmamız gereken zamanlar son haftalarmış
Sekerfasulyesi Oznurkk 😂😂😂Evet ya sanki ne rahatsız ediyorsun hoooppp burda ben varım der gibi sert sert tekmeler
Bsraabsr hamisanne_63 bende oyle saga yatiyorum sag tarafa kaburgama giriyor sola yatiyom sola sıkısıp kaliyor😄sabaha kdr uyuyamiyorum
Oznurkk Sekerfasulyesi bazı geceler varlığını unutuyorum uykuya dalarken tabi sağolsun dürterek uyandırıyor korkuyla sıçrıyorum bazen 😂
elifinilki27 Bsraabsr Nereye giriyo bilmiyorum ama sol tarafım öyle bir ağrıyor ki bazen yattığım gibi uyanıyorum sonra ağrıdan kalkamıyorum bilee