Merveii esradgn123 valla herkesin yumurtlama günü farklı belki sizinki adet bitimidir. Her ay değişir yumurtlama vakti. Ovulasyon testi en garanti sonucu verir.
Bebek9 esradgn123 öğrenmiş oldun 😁 senin adetin düzenli ise adet biter bitmez iliskiye gir 5. Günü gir 12 ve 14. Günü gir sonra adet gününe kadar 2 gün arayla gir inşallah sonuç güzel olur
RMeryy esradgn123 eğer regl düzensizse yumurtlama günlerin değişir. Şöyle bir şey var ilişkiye girdiğin günden itibaren sperm 4-5 gün canlı kalabiliyor. Bu da yumurtlama gününe denk gelebilir onu takip etmen gerekir bi uygulama yükle istersen kendine.
Melikeakarsu esradgn123 malesef canım Yumurtlama gününü hesaplaman lazım adetlerin düzenli ise telefonlara indirilen uygulamalar var ordan takip edebilirsin
Kahveli esradgn123 Burda bir qrkadas vardi ovulasyon takibi yapan ve adet biter bitmez yumurtlama gördü testte. Belki denk gelirse postunaza cevap verebilir. Siz hamile kaldiniz galiba bu sekilde anladığım kadariyla
esradgn123 Kahveli Böyle bir ilişkim oldu Açıkçası bir şey olmaz diye düşünerek korunmasız bir ilişki yaşadım Hamile miyim bilmiyorum 🤷🏻♀️
elfkara Benim reglm bittiği gün ilişkiye girdik biz eşimle ama 1 hafta sonra zaten yumurtlama donemimdi muhtemelen o dönemde oldu bizim şu an 13.haftamdayim yumurtlama dönemi önemli onu takip edin
Kahveli esradgn123 regl günün ne zaman? Bende kaç sefer bittiği gün veya bir iki gün sonra korunmasız ilişki yaşadım ama hic hamile kalmadım bu sekilde 🤭
Kubra_elif_ahmet esradgn123 Kendimde denedim kardeşimde uyguladı yumurtlama günlerinde olan ilişki garanti gibi hamilelik diyebilirim