OzgeSvr minikannesi4233 Ben ilk kızımda da kullandım şuanki hamileliğimde de doğuma kadar kadar kullanacağım
minikannesi4233 Ben bi kere bos gebelik yaşadım canm can pıhtılaşması olduğunu öğrendim hamile aldığımda hemen igneye basliyacagimi söyledi doktor şuan asprin kullaniorm
Elzey Bende covid oldum 24 haftalık gebeyim bi kutu oksapar bitti şimdi ikinci kutu yazdı karantinamda bugun bitiyor ama halen düzelemedim daha ne kadar kullanacagımı da bilmiyorum
Gul2808 minikannesi4233 kan pıhtılaşman varsa zaten mecbur kullanacaksın ikisini de oksapar ve coraspin kullanıyorum ben
iki_bal_annesi58 minikannesi4233 coraspirin kullanıyorum kanım çok koyuymuş 22 haftalık hamileyim 7. Haftada yazdı kullanmaya devam ediyorum
Azra_Mom iki_bal_annesi58 kanın koyu olduğunu nerden biliyor kan testinde mi çıkıyor bu merak ettim çünkü banada doktorum ecopirin verdi nedenini sordum sadece covidden dolayı tüm gebelere veriyorum dedi o kadar covid geçirmediğim halde ve kanımda koyulukta olduğunu söylemedi kaç farklı hastanede kan verdim olsa söylerlerdi diye düşünüyorum da ama yinede verdi diye içiyorum tabi
EdaAkyel Ben 97 kilo ile hamileliğe başladım kilomdan dolayı kan pıhtılaşması olabileceğini söyledi ve aspirine başladık 🙏
iki_bal_annesi58 Azra_Mom kanımda çıktı evet tüm kan değerleri e baktı kanımda koyuluk çıkınca coraspirin verdi kan koyu olunca bebeğe kan gitmiyormus
Azra_Mom iki_bal_annesi58 anladım teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için 🙏🏻 Bana böyle birşey söylemediler ama sanırım önlem amaçlı veriyor doktor
Azra_Mom iki_bal_annesi58 o da olmadı verme sebebi olabilecek herşeyi araştırdım hiçbiri yok bende dediğim gibi sadece önlem amaçlı sanıyorum 🤔
iki_bal_annesi58 Azra_Mom olabilir canım doktor sebebsiz ilaç vermez yine de bir gidince sorsana ne diyecek