KemalEfeNeslin Bursa da arkadaşlar çok acil Yardımcısı olur musunuz iki gün oldu taşınalı ve yarın doktora gitmemiz lazım. Hiç Bilmiyorum burayı. Oğlum 15 aylık hastalandı öksürük ateş var, bende 13 haftalık gebeyim, 8 haftadan beri gidemedim kontrole
Baranzeynep KemalEfeNeslin canım ben urfa da yasiyorum burda gittiğim kadın doğum doktoru vardı Nuray Boyar su An bursada diye biliyorum netten bi bakarsan tavsiye edeceğim kaliteli bi dr
ogrencianne35 KemalEfeNeslin çocuk dr hayat hastanesi ayşegül ersoy kadın doğumcu da embiye yılmaz hayat hastanesine çok yakın bir plaza da tuze plaza ben kendisinde doğum yaptım hayat hastanesinde
Muhasebeciana KemalEfeNeslin hala dojtor ariyorsaniz onerebilirim. Cocuk doktoru hayat hastanesi erol comart birde cekirge doruk hastanesi yesim keskin benim kizimda 15 aylik ikisinede gidiyoruz ikisindende cok memnunuz. Kadin dogum icinde yildirim doruk kemal koroglu
simgee_gndgn Çekirge doruk hastanesinde Nuray Kuzukırana gidiyorum ben çok memnunum tavsiye ederim. 27 haftalığız. Nuray hanımdan önce yaklaşık 3-4 doktor değiştirdim Bursa’da en iyi diye bildiğimiz hastanelere gittim ama memnun kalmadım ilgisiz ve donuk geldiler bana.
Baranzeynep simgee_gndgn aynı doktordan bahsediyoruz 13 yıl önce urfa da ilk sezeryan ameliyat imi yapmıştı eli çok hafif 3.doğumunu yine kendinde yapmak isterdim ama malesef bursada
simgee_gndgn Aaa gerçekten mi 😌 güzel tesadüf. Çok memnunum bende kendisinden çok ilgili her soruma çok açıklayıcı cevaplar veriyor. Normal olsun doğum istiyorum inşallah bi sorun çıkmaz. İsteğe bağlı mı zorunlu mu sezaryen oldunuz
Baranzeynep simgee_gndgn zorunlu oldum ben çatı dar di nuray hanim zor olur dedi ben yine de denemek için sunı sancı flan bağlattim ama keşke dinleyip sezeryan olsaymış im suni sancı ya rağmen açılmam olmayınca sezeryan à alindim
simgee_gndgn Baranzeynep Sağlık olsun benimde son 90 günüm ilk doğum Allah nasip ederse bakalım neler olucak 😌
Birdost Pembe Mavi hastanesi hem doğum doktoru hem de çocuk doktoru var. Doğum üzerine yapılanmış bir hastane. Aycan Kopuz u biliyor ve tavsiye edebiliyorum.
Muhasebeciana KemalEfeNeslin kemal beyin ne kadar suan bilmiyorum en son dogumdayken gitmistim ozamanlar 140 tl di ama cocuk doktorlarinin da erol beyin 170 yesim hanimin 190 tl