lutfiyearalik KbraGndz Ahmet bey uzun zamandır orda ve çok yoğun hasta trafiği. Benden tavsiye randevusuz gitme. Ayşe hanımı hiç duymadım canım.
EsraAykzdemir Yenianne istanbul medicana kızıltoprak 160₺ muayene ücreti veriyorum. Kan tahlili ve idrar isterse artı 150 daha
EsraAykzdemir Gulshahs orda melis hanıma gitmiştim kontrole 130₺ muayenesi var. Çok tatlı bi kadın arkadaşım doğum yaptı orda çok memnun kaldı
liya GamzeGoktas bnde dikmenden istanbula gelin geldim caminin altındaki çağdaşın orda oturuyordum yazını görünce çok sevindim 😍
Caglayener liya şuanlık memnunun çok öneren oldu tavsiye üzerine gittim baya da memnunum doktorun yoksa denemeni tavsiye ederim
KbraGndz KbraGndz bayan doktor varken zor durumda kalmadıkça erkek doktoru münasip bulmuyorum. normal doğum olabilir. alttan muayene olabilir. Bayanda bile zorlanıyorum bide erkekte yapamam
Mavianne Selinsak valla ben Bertan akara gidiyorum ve fiyat bu sizin özel bi indiriminiz var mı? Çalıştığınız yerden veya eşinizin çalıştığı yer?