Haticemht Esenyurt doğa hospital gidecem bende ilk defa muayne ücreti 60 tlymis doktor fırat bey giden arkadaşlar varmı nasıl bir hastane
Serenaynaynay Zs18 mesela ikili test ucreti yada yaptirdiginiz testlerin tahmini ucreti ne kadardi acaba özel hastanede?
Eminef2161 kural3iye aaa bende 3 ay önce gidiyordum benden muayene 100 aldılar şuan nasıl 80 beni mi kandırdılar 😔
Eminef2161 Önce Ümraniye çakmağa gittim doktorum iyiydi 100 verdim ama taşındım oradan sonra Pendik yüzyıla gittim aslında o doktorumda iyiydi ama pahalı Doğumu ve Gebze’de ki hastanesinde kuzenimi Doğumdan sonra öylece çatalda bırakıp gitmişler ondan başka ve daha uygun bir hastaneye gittim cevizli Vera hastanesine gidiyorum 80 tl veriyorum doktorum tam bir melek Doğum için de inşallah 1450 dediler
medine_ Busrapolat merkezde bildiğin iyi bir doktor var mı buraya yeni geldim düzgün bi doktor bulamadım kafayı yemek üzereyim ve doğumuma 2 ay kaldı😩
Nilsin ddemetonder birşey sormak istiyorum burcu hocadan memnun musunuz? Bende ona başlamayı düşünüyorum 9 haftalık hamileyim.
ddemetonder Nilsin evet kesinlikle çok memnunum çok iyi bi doktor maneviyatı da çok yüksek elhamdulillah her Konuda ona güveniyorum