Melissssgrc Yenianne Eskişehir ümit Hastanesi muayene 90 tl + ekstra şeyler olduğu zaman artı ücret ödüyorum
ghost35 Izmır çiğli kent hastanesının muayene ucreti nedir bılen varmı? Binlerce yorum var hepsını okuyamadım 😢
mucizem88 Silivri Medical Hospital 85 tl veriyorum Önceden Başka bir doktorun Özel muayenesine gidiyordum 150 tl idi Keşke her bütçeye uygun olsada rahat gitsek bu ücretler yüzünden mesela testler için yeri geliyor devlete gitmek zorunda kalıyoruz devlettekiler sanki zorla oturtulmuş gibi muamele gösteriyolar 😡
MSemihA 78yenianne ben Nisa hastanesinde 65 tl ye muhabbet hanıma gidiyorum çok memnunum ilgili sevecen sakin tatlı bir bayan doğumumu da onda düşünüyorum inş.
Esra54 Pinaryyim bende Sakarya da Özel muayeneye gidiyorum. 100-50₺ olarak ödüyorum. Hangi doktor sizinki acaba
Busrayyy Yenianne Ankarada oturuyordum değişiyodu benim giittiğim hastane 80 tl sadece muayene ama doğuya görevimiz çıktı başladık göreve burda özel hastane ücreti 40 tl
Elmalikurabiye Zeynep tamam bir arastiralim bakalim. Dogum sonrasi da bilgi verebilirseniz cok sevinirim :) hayirla kucaginiza alin kuzucugu
Medebru Zeynepemre HumeyraKavakEla Merhaba! Canım ben balat hastanesine gidiyorum ama doktordanda memnunun gaziosmanpaşa medikale çok metak ediyorum tavisiye ediliyor sürekli. Memnunun musunuz peki ? Biraz bilgi verir misniz