Mavianne İzmit Vm medicalpark bugün gittim hatta ilk kez 145tl. Yapılacak testlerden ayrıca ücret alıyorlar.
Gulcee eymaGzelAlta Mavianne ben de pendik wm e gittim. Bir sürü kan hormon ve idrar testi istedi 500tl tutyo 😱
MerveAlminaAar Benimde 220 lira muayene ücretim Bursa pembe mavi Hastanesi doktoru özel muayenehanesine gidiyorum
Mrvcvn Pyrzeda canım bende nisa hastahanesine gidiyorum sgklıyım ama 85 tl ödüyorum senin nasıl 40 tl?
Nilinannesi pamuksekerinannesi ben de Koşuyolu medipole gidiyorum 125₺ ücreti hangi dOktora gidiyorsun canım? Memnun musun?
pamuksekerinannesi Şükriye Leyla Altuntaş’a gidiyorum canım çoook memnunum Valla... Ama tek bi sorun var eski hastaları dışında Doğum takibi almıyor😞
Nilinannesi pamuksekerinannesi evet bir de çok aşırı yoğun 🙄 her zaman fazladan bekletiyor hep ama çok iyi bir doktor
pamuksekerinannesi Nilinannesi Aynen canım çok kalabalık bazen acilden hasta alınca saat sarkıyor beni de acilden aldığı oldu o yüzden olsun beklerim.. Sen kime gidiyorsun canım?
Nilinannesi pamuksekerinannesi Perihan hanıma gidiyorum ben de henüz iki kez gidebildim ama şimdilikçok memnunum, çok samimi 🤗
pamuksekerinannesi Nilinannesi Aynen onu da duydum benim ilk zamanlarımda 10.haftaya kadar randevu veremedi Leyla hanım operasyon geçirmişti. Perihan hanıma yönlendirmişti yanlış hatırlamıyorsam ama Leyla hanım dışında oraya gitmek istemedim daha uygun bir hastaneye gittim bi kalp atışını dinlicekti çünkü 😂
Gozdebute Melikekeskinn hangi dr bende medikal parka gidiyorum 125₺ aynı hastane içerisinde bile fiyat mı değiştiriyorlar
Pelinn Gozdebute merhaba bende gebze medical park doktoru amanullah çağatayın özel muayenehanesine gidiyorum 130 tl. yrd. Doç olmasına güvenip gittim pek memnun kalmadım. Ahmet rızaya geçicem şimdi. Siz hangisine gidiyorsunuz?
BirCihaN Dilek6121 canm bende bilge hastanesine oguz beye gidiyorum 80 tl veriyorum annelik sigortasindan yararlaniyorm ayni zamanda senin doktorun km ?
Merveyuce Mzeynepp muayenelerden memnun musun peki Güler yüzlü mü bilgilendiriyor mu?bide esentepede bayan doktorlarda iyi diye duydum.onlardan düşündüğün var mı canım 🤗
Mzeynepp Merveyuce çok beyefendi bir doktor. Yani doğumu kadın doktor düşünmesem Kesinlikle emre beyle devam ederim. Çok güler yüz, sakin biri. Ben neşe solak korkmazer e gitmeyi düşünüyorum daha sonra. Arkadasım da ona gidiyor çok memnun.