Beyzagzn BsraAkarDemir bende eskisehirdeyim doktor hastane arayisindayim hala memnun musunuz anadolu hastanesinden ve doktorunuzun adini roca edebilir miyim
Selminatoprak BsraAkarDemir Doktorundan memnun musun acaba hastane nasıl bende Eskişehir'deyim de özelde yapmak istiyorum doğumu
Elifece Yenianne özel muayeneye gidiyorum ben 300 tl . Ama ilk kontrolüme hastaneye gitmiştim 75 tl idi
Mislimelek Elifece bende özel muayeneye gidiyorum 250 veriyorum muayenehane de tabipler odasının ücret tabelası var orada evde muayene 300 , muayenehane de 250 yazıyor sizinki neden fazla alıyor acaba 🤔
tubaaygul Istanbul özel hospitalist hastanesine gidiyorum normalde 35 tl doktorumuz şu anda indirimde 15 tl muayene ucreti
Belos92 HumeyraKavakEla hangi doktora gidiyorsun canım bende aynı hastaneye gidiyorum doktorum nalan Karacaoğlu 115 tl veriyorum
Mercimekveannesi Elfgny bende ocak gibi cerkezkoye taşınma ihtimalim var ve doktor arayışına giricem senin doktorun iyimi canım ücret fln nedir ismi
NagihanYilmazstgel Elfgny bende oraya gidiyorum ama ücret 62 değil hangi doktora gidiyorsunuz neden farklı acaba ucret
MerveAvcBalaban Belos92 merhabalar bende 6 haftalık gebeyim ilk olarak medikal park gop a gittim ve orda Doğum yapmak istiyorum doktorunuzdan memnunmusunuz?
Gulcee eymaGzelAlta Mavianne ben de pendik wm e gittim. Bir sürü kan hormon ve idrar testi istedi 500tl tutyo 😱
MerveAvcBalaban HumeyraKavakEla merhabalar bende medikal park Gaziosmanpaşa da Doğum yapmayı düşünüyorum doktorunuzdan memnunmusunuz ?
Mzeynepp Merveyuce şu an Emre uysal. Ama doğumu da orada düşünürsem değiştireceğim. Ama çok iyi bir doktor
Merveyuce Mzeynepp EMRE uysal için çok iyi şeyler yazıyor nette .sen neden değiştiriyorsun ki?bide muayene ücretin be kadar
Seclyvs Mzeynepp bende Emre uysala gidiyorum ama şuan özel muayeneye geçti fsm cadde 224’e muayene ücretleri nasıl olucak bakalım
Feride16 Mzeynepp özel muayenesine mi gidiyorsunuz bildiğim kadarıyla daha pahalıydı Emre bey in muayene ücreti
Ayazayaz deletedmom26 70/100 mü 😳😳 böyle bişey Yok ama araştırdığıma göre iyi doktorlardan en düşüğü 100 tl idi benim gittiğim ise 185 tl genellemeyin bence
Nisancivcivi İstanbul-özel rumeli hastensi 40 tl muayene kızlar . Bugun dogum parasını da konuştuk hatta normal 850 sezeryan 1300 tl 🤗
Nesimee EmineYaar özel sağlık 65 mi 😧 canım bende oraya gidiyorum ama 85 tl muayene oluyorum yanlışın olabilir mi
EsraAykzdemir Gulshahs orda melis hanıma gitmiştim kontrole 130₺ muayenesi var. Çok tatlı bi kadın arkadaşım doğum yaptı orda çok memnun kaldı
Bsra1111111 mrsakdem hangi doktor ben umraniyede klinik 150 veriyorum disrdan geldiğim için 3bin serzeryan normal 2bin500 mesai saat dışı gelirsem doğum da ekstra para alıyorlarmış her özelde oyle sanırım
Merveyuce Mzeynepp muayenelerden memnun musun peki Güler yüzlü mü bilgilendiriyor mu?bide esentepede bayan doktorlarda iyi diye duydum.onlardan düşündüğün var mı canım 🤗
Megi Zeynep Mzeynepp nasıl yani 78 anlayamadım o bölümdeki doktorların hepsi aynı ücrete tabi anlamış deilim 🤔🤔