MurathanErdem dlrgktn dlrgktn çok yakınmışızz bende kocasinan dayım,ama şuan rusyadayım Doğum için Türkiye ye gelicem aslında,medicine güneşliyi tavsiye ediyorlar orayı düşündün mü hiç .
MurathanErdem dlrgktn dlrgktn çok yakınmışızz bende kocasinan dayım,ama şuan rusyadayım Doğum için Türkiye ye gelicem aslında,medicine güneşliyi tavsiye ediyorlar orayı düşündün mü hiç .
Pelinn Gozdebute benimde 10 kasım cuma kontrolüm Ahmet beye gidicem bakalım inşallah ikimizde tuttururuz şu doktor işini. 29 yaşındayım ben.sen?
MurathanErdem dlrgktn baya yakınız bende kocasnan dayım şuan rusyadayım ama doğum için türkiye ye gelicem 🙂 medicine güneşli yi düşünmedinmi onuda çok metliyorlar ama. kararsız kaldım 😕
ozgegfr Elifff lotus hastanesinden memnun musunuz hangi doktora gidiyorsunuz metrolife hastanesinden neden vazgectiniz acaba
Elifff ozgegfr internetten araştırdım imran Ayhan ı çok önermişlerdi çevremde de gidenler var gittim gayet memnunum
ozgegfr Elifff İmran Ayhan için çok yoğun ve kalabalık diyorlardı çevreden ben o yüzden tercih edemedim hastaneden memnun musunuz dogumunuza doktor mu girecek
Elifff ozgegfr henüz onları konuşmadık 4 aylığım ilk gebeliğim olduğu için acemi olabilirim gitmeden bir öncesinde randevu alıyorum problem olmuyor
KbraGndz lutfiyearalik çok ilgililer ama benimde akrabam orda yaptı gittim gördüm doktor çok değişti orda