nslhn Kızlar hiç yok mu nida hanima giden ya da doğum yapmış olan kararsızım gerçi aylardır onunla ilerliyorum ama Furkan Kayabaşoğlu çok iyi diyorlar gideniniz var mı🤦♀️
Esmagnc nslhn Furkan Kayabaşoğlu o mükemmel bir doktor instagramda takip ediyorum.Çok pahalı olmasa ona muayene olmak isterdim.Bir çok ünlünün doktoru Furkan Beydi.
baharclk HilalCeylan1 Esenler kadın doğumda hangi doktora gidiyosun ben bora beye gidiyormda ikili testimi yapmadı bebek yüzüstü dönük dedi üçlüye attı çok gıcık bi tip
HilalCeylan1 baharclk ben murat talip kalemliye gidiyorum devlette sadece testlerimi yaptırıyorum normalde özele gidiyorum murat bey iyi yani
Aden baharclk esenler kadın Doğumda Belgin esene gidiyorum çok memnunun tavsiye ederim bende adil bey ve Bora beyden hiç haz etmedim
Melikinannesi Hazelkuru bende ona gidiyordum biraktim cunku ayrintili ultrasona almiyormus arti cok ilgisiz geldi bana umursamiyor pek
Hazelkuru KbraGndz bilgi hastanesi Ankara’da ikili taramayı orda yaptırmıştım sonra doktor gidince başka hastaneye gittim orda da 4 lü tarama yaptırdılar 75 verdim
Dsa lutfiyearalik reyapdaki doktorumdan çok memnunum şükür. İkiz olduğu için habire doktor değiştirmek istemiyorum zaten 15 de bir mecburi kontrol ikiz olduğu için bir bebeğin gerileme riski olabiliyormuş. ben Beykent tarafında oturuyorum oradaki hastanelere göre daha uygun fiyat olarak.
lutfiyearalik Dsa oraları bilmiyorum canım ya ama esencan daki doktorum riskli gebelik uzmanı. Araştırabilirsin
Hazelkuru Melikinannesi ben gayet memnunum herkes cok sert diyo ama bana gayet iyi geldi doktor evet ayrıntılı ulturasyona bakmıyor bana dememişti ayrıntılı zamanın diye arkadaşımda o doktorda Doğum yaptı o söyledi şuraya git orda yok diye ayrıntılı ulturasyona cukurambara Gülhiz Karataşa gittim 250 tl ye
Mrvcvn Pyrzeda canım bende nisa hastahanesine gidiyorum sgklıyım ama 85 tl ödüyorum senin nasıl 40 tl?
Caglayener RuhiSinemYank daha 1 kere gitme şansım oldu ama memnun kaldım diğer kontrollerde sorun yaşıycağımı düşünmüyorum