Lolipop ZeynepUranSnmez Aslında bir problem yoktu ama Nazmiye hanım daha işinin ehli gibi geldi açıkçası ve hastanede yeni yapı bu sebepten.Esimin medikalci müşterisi hayat hastanesini tavsiye etmişti...
Taila GlahBilgiliPelit canım nasıl yani ben aradım 250 küsür bi fiyat verildi bana muayne ücreti doktorunun adı ve detay belirtirsen bi denemek isterim o hastaneyi
GlahBilgiliPelit Taila özel sağlık sigortam var ama benmim cnm allianz. Eğer özel sağlığın varsa öneririm yoksa eğer orası normal muayne de çok pahalı 😔 istanbul florance hastanesi doc. Dr. Faruk abike Doktorum cok memnundum ☺️🙏
host3270 Mervezeynep evet cok yogun. asistaniyla konusun randevu alamiyorim diye. belki aradan falan alir. yada gece 12 den sonra hemen randevuya bakin. instagramdan msj atin doktora msjlari okuyor hep. belki oyle yardimi olur.
tugbaipek kızlar size birşey sormak istiyorum doktorum benden 4lü tarama testi istedi sizce yaptırmalı miyim yaptırmasam bi sıkıntı olur mu
tugbaipek ben istanbul esenler avicenna hastanesi ne gidiyorum her gitmem de 70 tl muayene ücreti veriyorum
Ssumeyye ElifAkaln acaba dogar dogmaz bebekle temas ettırıyolar mı ? Mesela gecen sordum , ılk sancı odasına eşin eşlık edebılıyor sonra agır sancı odasına bır refakatcınız girebılıyolar dediler
Snmaydemr tugbaninmucizesi evet diler hocaya gidiyorum 27 haftalığım ben ve çok memnunum kendilerinden ☺️
Snmaydemr tugbaninmucizesi ben yaptırmadım yüzde 65 doğruluk payı olan bi teste güvenemedim.inşallah hayırlı sonuçlar alırsın☺️Diler hoca inanılmaz bi doktor şanslıyız😊
Miri Mzeynepp esentepede hangi doktora gidiyorsunuz acaba muayne ücretleri 90 tl normalde çünkü sizin ödediğiniz fiyat epey düşük geldi gerçi doktora göre değil bölümlere göre değişiyor ücretler ?
Myuksel Yenianne ben 150 tl veriyorum özel muayenesi var ama burda özel hastanelerde 45-75 arası değişiyor Manisa’da
Handeckt Mervezeynep Benim arkadaşım 2.cocugunu da gene burda dogurucak. Ona sezeryan 1800 denmiş ben normal istiyorum inşallah bakalım birtürlü soramadım. Ayrıca doktorum çok sakin Altay Kartal ismi bazen yoğun oluyor ben memnunum canım.