host3270 Mervezeynep esenler medipolde burcu aydin boyama var. instagramdan da takip edebilirsin. cok mukemmel bi doktor cok iyi
Mervezeynep host3270 takip ediyorum fakat kadından randevu almak cok zor 30 haftalık hamıleyım orda dogum yapmak ıstıyorum bır aydır randevu alamadım dolu hep ne yapcam bilmiyorum
host3270 Mervezeynep evet cok yogun. asistaniyla konusun randevu alamiyorim diye. belki aradan falan alir. yada gece 12 den sonra hemen randevuya bakin. instagramdan msj atin doktora msjlari okuyor hep. belki oyle yardimi olur.
Lolipop ZeynepUranSnmez Aslında bir problem yoktu ama Nazmiye hanım daha işinin ehli gibi geldi açıkçası ve hastanede yeni yapı bu sebepten.Esimin medikalci müşterisi hayat hastanesini tavsiye etmişti...
Snmaydemr tugbaninmucizesi evet diler hocaya gidiyorum 27 haftalığım ben ve çok memnunum kendilerinden ☺️
Taila GlahBilgiliPelit canım nasıl yani ben aradım 250 küsür bi fiyat verildi bana muayne ücreti doktorunun adı ve detay belirtirsen bi denemek isterim o hastaneyi
GlahBilgiliPelit Taila özel sağlık sigortam var ama benmim cnm allianz. Eğer özel sağlığın varsa öneririm yoksa eğer orası normal muayne de çok pahalı 😔 istanbul florance hastanesi doc. Dr. Faruk abike Doktorum cok memnundum ☺️🙏
tugbaipek kızlar size birşey sormak istiyorum doktorum benden 4lü tarama testi istedi sizce yaptırmalı miyim yaptırmasam bi sıkıntı olur mu
tugbaipek ben istanbul esenler avicenna hastanesi ne gidiyorum her gitmem de 70 tl muayene ücreti veriyorum
Ssumeyye ElifAkaln acaba dogar dogmaz bebekle temas ettırıyolar mı ? Mesela gecen sordum , ılk sancı odasına eşin eşlık edebılıyor sonra agır sancı odasına bır refakatcınız girebılıyolar dediler