zlemAbbasiTun Bende ist bağcılar medipol üniversite hastanesine gidiyorum memnunum sigortalı 90 tl ödüyorum
Mervezeynep Caglayener Hangi doktora gidiyorsunuz bende orda dogum yapmak istiyorum ama doktorkim iyi bilmiyorum.
host3270 Mervezeynep esenler medipolde burcu aydin boyama var. instagramdan da takip edebilirsin. cok mukemmel bi doktor cok iyi
AselBeliz pamuksekerinannesi merhaba ,bende aynı hastaneye gidiyorum sizin dr adı ne acaba bide memnunmusunuz?
pamuksekerinannesi AselBeliz Şükriye Leyla Altuntaş’a gidiyordum çok memnun kaldım normal Doğum yapmam için elinden geleni yaptı ama gebelik zehirlenmesi yaşadığım için mecburen sezeryana aldı.. Çok iyi muhteşem bir doktor kesinlikle tavsiye ederim
Mervezeynep Handeckt o hastanenin doktorları nasıl memnunmusunuz. Dogum ücretı ne kadar biliyormusunuz.
Handeckt Mervezeynep Benim arkadaşım 2.cocugunu da gene burda dogurucak. Ona sezeryan 1800 denmiş ben normal istiyorum inşallah bakalım birtürlü soramadım. Ayrıca doktorum çok sakin Altay Kartal ismi bazen yoğun oluyor ben memnunum canım.
GamzeKeceogluArmagan AkelebekB Anladım teşekkürler. Bu izin konusu sıkıntı doktorların insan elinde olmadan endişeleniyor. Bütün hamileler için hakkımızda hayırlısı olsun sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah.☺️🙏🏼🤱🏼