ElifAkaln Ssumeyye değişmiyo sordum geçen gün normali 1150 sezaryen 1950. Gece Doğum olurda kendi doktorunu çağırırsan 200-250 lira gibi ek ücret isteniyo sadece
Ssumeyye ElifAkaln acaba dogar dogmaz bebekle temas ettırıyolar mı ? Mesela gecen sordum , ılk sancı odasına eşin eşlık edebılıyor sonra agır sancı odasına bır refakatcınız girebılıyolar dediler
Lolipop ZeynepUranSnmez Ben 3 ay önce hastaneyi degistirdim canım hayat hastanesine Nazmiye Şentürk e gidiyorum.Muayene ücreti 100 tl oldu geçen ay.Nst ücreti 25 tl epidural ı sormadım vazgeçtiğim için epidural düşüncesinden.Gecenlerde burada bir postta görmüştüm bayanın birine yanlış uygulanmış kadın felç mı olmuş ne tam hatırlamıyorum ama ameliyat olacakmış.O sebepten vazgeçtim ben korktum yani
Lolipop ZeynepUranSnmez evet ozan sorduğumda epidural hariç 2500 tl ydi.Epidural haric yani.Hayat hastanesi 2200 tl cnm ayrıca foro çekimi vs 2700.Hastane yeni ve doktorum çok ilgili iyiki de degistirmisim.
AkelebekB GamzeKeceogluArmagan özgür hanıma gidiyorm şuan izne ayrılıp başka bir şehirde kalp atışı için başka bir doktora gittm. Kararsızım özgür hanım hakkında, genelde ii yorumlar var benm tercih etme sebenim eve ve işe yakın olması ve normal dogum konusunda iddialı olması. Sadece braz hızlı muayene ediyo gini geldi brazda bekliyosunız kapıda yogun bş doktor bidahaki muayenede karar verecegm knunla devam etme konusunda
GamzeKeceogluArmagan AkelebekB Anladım teşekkürler. Bu izin konusu sıkıntı doktorların insan elinde olmadan endişeleniyor. Bütün hamileler için hakkımızda hayırlısı olsun sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah.☺️🙏🏼🤱🏼
host3270 HillKse ayda iki kere ucret verirsin herhalde. cunku ikinci cagirisi on gunu gecmediginden kontrol oluyo onda muayene ucreti odemezsin.
zlemAbbasiTun Bende ist bağcılar medipol üniversite hastanesine gidiyorum memnunum sigortalı 90 tl ödüyorum
Mervezeynep Caglayener Hangi doktora gidiyorsunuz bende orda dogum yapmak istiyorum ama doktorkim iyi bilmiyorum.
host3270 Mervezeynep esenler medipolde burcu aydin boyama var. instagramdan da takip edebilirsin. cok mukemmel bi doktor cok iyi
AselBeliz pamuksekerinannesi merhaba ,bende aynı hastaneye gidiyorum sizin dr adı ne acaba bide memnunmusunuz?
pamuksekerinannesi AselBeliz Şükriye Leyla Altuntaş’a gidiyordum çok memnun kaldım normal Doğum yapmam için elinden geleni yaptı ama gebelik zehirlenmesi yaşadığım için mecburen sezeryana aldı.. Çok iyi muhteşem bir doktor kesinlikle tavsiye ederim
Mervezeynep Handeckt o hastanenin doktorları nasıl memnunmusunuz. Dogum ücretı ne kadar biliyormusunuz.
Handeckt Mervezeynep Benim arkadaşım 2.cocugunu da gene burda dogurucak. Ona sezeryan 1800 denmiş ben normal istiyorum inşallah bakalım birtürlü soramadım. Ayrıca doktorum çok sakin Altay Kartal ismi bazen yoğun oluyor ben memnunum canım.