Ssumeyye ElifAkaln Nisa hastanesinde dogum ucretlerı doktordan doktora degısıyor mu, bılgınız varsa asiye doktorun dogum ucretı -sezerysn fıyatı ne kadar
ElifAkaln Ssumeyye değişmiyo sordum geçen gün normali 1150 sezaryen 1950. Gece Doğum olurda kendi doktorunu çağırırsan 200-250 lira gibi ek ücret isteniyo sadece
oykugngrr Yenianne çorlu vatan hastanesi 140 tl.. daha önce çorlu/vatan hastanesinde Orhan Ataşer beye dogum yaptıran oldumu Acaba?
Minikmucizemibeklerken Ben Balıkesir Edremit teyim özel hastane muayene ücreti 150 tl Doğum 3900 tl son duyduğumda oda artmıştır 😒
Elfidam Minikmucizemibeklerken 180 tl olmus :)) korfez hastanesinin rakibi olmayinca fiyatlar bi hayli yukseliyor sanki bana bi acibadem bi memorial vs :)
Zeynepecem Yenianne ben floryada biruni universite hastahanesine gidiyorum. 54 tl muayene ucreti var.
Albatros35 9 haftalık hamileyken özele bi gidim dedim tiroid için dahiliyeye. Sigorta katkı payı 15 tl ödedim muayene oldum. Haliyle doktor kan istedi. Tekrar kan girişleri yaptırırken 170 tl istemesin mi ? Makbuz istedim post cihazıyla çalışıyoruz dedi. Bana ücretlerin ayrıntılı dökümü lazım dedim. Eşim 170 tl verdi bu esnada. Bi baktım extra muayene ücreti 50 tl yazıyo. Bu ne dedim. Ben 65 tlye muayene mi oluyorum dedim. 170 i arayıp şikayet edicem dedim ve aradım kadına anlattım. Kadın dedi ki hastane adresi ve sahibi bilgileri verin şikayet oluşturalım hemen çünkü 15 tlnin en fazla iki katını talep edebilir yasal değil bu dedi. Orda hemen gezinen bi sorumlu buldum hastane adresini biliyorum da sahibinin bilgisini verir misiniz şikayet edicem de dedim. Ne oldu dedi. Durumu anlattım kadın taş kesildi. Elimden ücret döküman kağıtlarını aldı bilgisayar başına geçti. 170 tl ye yaptıracağım herşeyi 40 tlye yaptırdım 130 tl para üstü aldım 👍😊😎 böyle şeylere dikkat edelim kızlar. Benim eşim jandarma parayı yerde bulmuyo yeri Geliyo aç susuz göreve gidiyo ayrı kalıyoruz oturdukları yerden kimseye yedirmem hakkımı.
Hanim78 host3270 cnm ben de konak hastanesi Ergun beye gidiyorum kaç haftalık gebesin hangi doktora gidiyorsun acaba