safirkozalak Ben istanbulda bir özel hastaneye gidiyorum özel sigortam da var.. Prof a görünüyorum poliçemden 155₺ düşüyor her seferinde İnstagram hesabım—> safirkozalak sayfama beklerim kızlar 🎉🎊
Melikekeskinn Pelinn bende gebze de oturuyorum yüzyıl da çiğdem hanima gidiyorum siz kime gidiyorsunuz acaba
Pelinn Gozdebute merhaba bende gebze medical park doktoru amanullah çağatayın özel muayenehanesine gidiyorum 130 tl. yrd. Doç olmasına güvenip gittim pek memnun kalmadım. Ahmet rızaya geçicem şimdi. Siz hangisine gidiyorsunuz?
Gozdebute Pelinn Medical parkta Azize Turhan a gidiyorum aslında memnunum ama yüzyıl da Akın beyi de tavsiye ettiler önümüzdeki hafta Akın beye gidip kararımı veririm☺ kaç haftalık bebiş
NazlDemirkolAkal Pelinn bende ilk gebeliğimde amanullah beye gidiyordum şimdi ki gebeliğimde Ergün beye gidiyorum Konak hastanesi tavsiye ederim fiyatları da uygun
Brcnlcn Pelinn bende gebze merkez hastanesine gidiyorum doktorumu degistiricem bi öneri üzerine cihangir beye başlıcam
baharclk Yenianne İstanbul bilge hastanesi 75 tl, testlerimi esenler kadın doğum hastanesinde yaptırıyorum
HilalCeylan1 baharclk esenler kadın doğum hemej evimin üstünde ve çok kalabalık bende senin gibi nianca test zamanı gidiyorum
TubaKorkmaz Central hospital kozyatağı hastanesine gidiyorum 9 cu ayım çok memnunum hastaneden muayane ücreti 105 tl
Ozlemr Acıbadem Maslak hastanesi 380 lira muayene ücreti ama benim özel sigortam var 5 te 1 ini ödüyorum.