Mavianne Selinsak valla ben Bertan akara gidiyorum ve fiyat bu sizin özel bi indiriminiz var mı? Çalıştığınız yerden veya eşinizin çalıştığı yer?
Kadercevdet YakupBraKl SeLma ömür dediniz memnunmusnz ve hala muame ücreti 40 tl mi yılbaşından sonra zamlandı diye duydum bende bundan sonra oraya gitmeyi düşünüyorum
Prensesannesi AslNurDemir mehmet Güney çok iyi diyorlar ama Doğuma girmiyormuş ki şükür sorunlu bi gebeliğim olmadığı icin düşünmedim Prof.doktor.. eşim de davraz hastanesini istemiyor
safirkozalak Ben istanbulda bir özel hastaneye gidiyorum özel sigortam da var.. Prof a görünüyorum poliçemden 155₺ düşüyor her seferinde İnstagram hesabım—> safirkozalak sayfama beklerim kızlar 🎉🎊
Melikekeskinn Pelinn bende gebze de oturuyorum yüzyıl da çiğdem hanima gidiyorum siz kime gidiyorsunuz acaba
Pelinn Gozdebute merhaba bende gebze medical park doktoru amanullah çağatayın özel muayenehanesine gidiyorum 130 tl. yrd. Doç olmasına güvenip gittim pek memnun kalmadım. Ahmet rızaya geçicem şimdi. Siz hangisine gidiyorsunuz?
Gozdebute Pelinn Medical parkta Azize Turhan a gidiyorum aslında memnunum ama yüzyıl da Akın beyi de tavsiye ettiler önümüzdeki hafta Akın beye gidip kararımı veririm☺ kaç haftalık bebiş
NazlDemirkolAkal Pelinn bende ilk gebeliğimde amanullah beye gidiyordum şimdi ki gebeliğimde Ergün beye gidiyorum Konak hastanesi tavsiye ederim fiyatları da uygun
Brcnlcn Pelinn bende gebze merkez hastanesine gidiyorum doktorumu degistiricem bi öneri üzerine cihangir beye başlıcam