MerveAvcBalaban Belos92 merhabalar bende 6 haftalık gebeyim ilk olarak medikal park gop a gittim ve orda Doğum yapmak istiyorum doktorunuzdan memnunmusunuz?
MerveAvcBalaban HumeyraKavakEla merhabalar bende medikal park Gaziosmanpaşa da Doğum yapmayı düşünüyorum doktorunuzdan memnunmusunuz ?
HumeyraKavakEla MerveAvcBalaban çok memnunum zaten 2 yıl önce beraber çalıştığım bi doktor o yüzden güvenim tam başka doktoru hiç düşünmedim 😊
Ayca-Meleknaz KevserYcel medikanada sezeryan dogum ucreti ne kadar canm istege gore bide yanina esini aliyolarmi
Sonay Lmnkeskin ben atakentte gidiyordum. uzmanlarda doğum Yaptım ilk gebeliğimde şimdi oraya gitcem. Fiyat bilgim yoktu sorayım dedim ☺
asliiozsr sarya21 hangi doktora gidiyorsunuz ben Mersin’e yeni taşındım doktorlar hakkında pek bileğim yok yardımcı olur musunuz
asliiozsr Deryademirel doktorunuzu önerir misiniz ben Mersin’e yeni taşındım doktorlar hakkında bilgim yok doktor araştırıyorum yardımcı olur musunuz
Kubraefe1994 Yenianne edRemit hangi hastane canım bende balikesir edremit merkezde oturuyorum ekin tip merkezine gidiyorum
Zeynepkurel HilalCeylan1 bende esenler medipole gidiyorum sigortalı 40 sigortasız 70 tl fatma bilgehan doktorumda