Flora34 bende asimetri vardı. Yani ic dudaklardan biri diğerinin beredeyse üç katıydı çok rahatsız oluyordum evlenmeden önce ufak bir operasyon geçirdim. Çok araştırmıştım 2017 yılında Maltepe’de Özgür kartal adlı doktora ameliyat olmustum. Sadece iç dudaklarım eşitlendi. Yani tek taraflı bir operasyondu 2500 vermiştim diye hatırlıyorum. Aslında doktor aynı paraya komple daha güzel yapayım demişti ama ben korkmuştum:) keşke onu dinleseydim…
Hayatta yaptığım en iyi şeylerden biriydi. Cünkü özgüvenimi zedeliyordu. Evlenmeden halletmiş oldum. Kimse bilmez annem dışında. Hemen de iyileştim açıkçası 3.gün gezmeye gitmiştim o derece.
Su anda az da olsa asimetri yine var. Ama çok rahatsız edici boyutta değil. Su anda kararma beni daha cok rahatsız ediyor 🙄 doğumdan sonra beyazlatma yaptırmayı düşünüyorum açıkçası. Aynı doktora giderim heralde beyazlatma da yapıyor hatta belki yine ufak bir düzeltme bile olabilir yani.
Benim derim esnemeye çok müsait sezaryen doğum düşünüyordum zaten öyle olacak iri bebek olduğu icin. Siz de istiyorsanız yaptırın bence. Daraltma da yaptırırsınız isterseniz. Ama doktorunuzu iyi seçin..