Asel-esra Kızlar 41+3 haftalık hamileyim ama kızım bir türlü gelmek bilmiyor sancım falanda çıkmıyor herhangi bir işarette yok.😢Bu durumu yaşayan var mı? Doktor suni sancı vereceğini söyledi ama çok korkuyorum ilk gebeliğim 😩
Kbracoskun Asel-esra ilk bebekler genelde geç gelir korkma hiç doktoruna bırak kendini o başında olacaksa korkma suni sancı almadım ben ama doz doz veriliyor öyle birden yüksek ağrı verilmiyor diye biliyorum. Dua et.. sağ salim kucağına al inşallah Rabbım yardımcın olsun 🤲
haticerale63 Asel-esra Ay benim de ilk gebelik 38+1 çok uzun zaman daha sanki varmış gibi hissediyorum
Kbrkbrn Asel-esra bebek için çok riskli 40 haftadan sonra korkma hiç suni sanci iste hemen doğur yada sezeryan ol bebeğine bisey olmasından iyidir sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim bekleme bence daha fazla
Aslhn12 Kafası aşağıda mı? Suni sancı verirse belki o sıra kendi sancın da gelir. Korkman normal ama ya sezaryen ya da normal Doğumla bir şekilde karnından çıkacak canım stres yapmamaya çalış sonunu düşün, bebeğine kavuşacaksın
H_myra1 Asel-esra devlet hastanesine gidiyorsunz sanırım 41+ lara kadar beklediğine göre bende 39+0 oldum bekliyorum diger iki dogumum 40 ve 40+2 de suni sancı ile oldu korkmayın
Valeria Asel-esra bizimki de henüz aşağı inmemiş ama doktor 41’e kadar bekleriz, gelmezse doğumu biz başlatırız diyor☺️
Nazemm Asel-esra benim de ilk gebeliğim de o kadar bekledim doktora gittim yaron yatışın var dedi sabah kanama oldu hastaneye gittim suni sancı verdiler ertesi gün akşam saat 5 gibi doğum yaptım bakalım bu nasıl olacak