Bu postu yazmayı sabırsızlıkla,korkuyla, heyecanla bekliyordum. Çok şükür zorlu geçen 3. Hamilelik serüvenim 4 gün önce sona erdi🤲🏻 38+6 da Gece yatağa girdiğimde kasılmalarım vardı ama ben son zamanlarda sürekli olduğu için pek önemsemedim uyudum. kasılmalar uykumdan uyandırmaya başladı bu şekilde sabah 5 buçuğa kadar sürdü. 5 buçuktan sonra düzenli şekilde gelmeye başladı. Dakika tutmaya başladım 15 dk da bir düzenli geliyordu ve şiddeti artıyordu. Tecrübeli olduğum için beklemeye karar verdim çünkü sancı harici bişeyim yoktu su gelmesi, kanama gibi. O arada 2 kez duşa girdim evin içinde yürüdüm, evi toparladım. Sabah 9 buçuğa doğru artık baya sıklaşmıştı nefes aldırmayacak şekilde. Hastaneye gittik. Önce doktorumun yanına gittim muayene etti ve 8 cm açıklık🤲🏻Ama bebek aşağı inmemiş, suyunu patlatıcam inmezse sezeryana alıcam dedi. Doğum masasına aldılar suyumu patlatır patlatmaz bebek aşağı indi şükür ki. Sonra ıkınmalar başladı tabi malesef ben biraz panikledim doğru ıkınamadım karnımdan bastırmak zorunda kaldılar ama şükür 15 dk da doğdu kızım. Sonrası müthiş rahatlık tabiki. İnşallah hepinize kolay ç, sağlıklı doğumlar nasip etsin Rabbim🤲🏻🌸