Deniz0011 Kizlar bebeyim kimildamiyor gibi geldi bana 21 haftamdayim normal biseymi 1 gun kimildamasini hiss etmesem ?
Ftsolgn Deniz0011 1 günden 10 kez hissedersen sorun yok demişti o haftalarda doktorum bana. Henüz küçük oldukları için,düzenli hareket beklememiz lazımmış.😇
2-prensesannesiii Deniz0011 17. Haftamda tam.olarak.hissetemeye başladım ve şuan 34um.o.gunden beri hissetmedigim tek gün yok. İçinize şüphe düşüyor hareketlerini hissetmiyorsaniz kimseyi dinlemeyin ve doktora gidin.
Filiko Deniz0011 23 haftalık bende 3 gundur hissetmiyorm aklım cıkıyor daayanamadm dun acile gittim kalp atısını dınledim ama yine İcim ferahlmadı gelısım nasıl diye İcim İcim yiyor haftaya kontrol var
Selin12- Seymaben ilk hamilelik te normal canım benim 3.hamileligim ben 15 haftalıktan beri hissediyorum ama diğerlerinde geç hissetmiştim
Filiko 2-prensesannesiii bende acile gittim kalbini dinlediler yeterli dediler ama neden hareket etmiyor diye halen aklım cıkıyor haftay kendi doktoruma gıtcem cok zor ua🤦♀️
giresun Deniz0011 ben 29 oldum bebiş canı isterse hareket ediyor valla ben anlamadım😅nst girince kıpır kıpır oluyor bazen hiç kıpırdamıyor bende kendi haline biraktim
Oznurkk Deniz0011 doktorunuza danışmanız gerekir. 21 haftada aşırı hareketli olmuyor ama yine de hareketini hissetmeniz gerekir. 1 gün boyunca hissetmemeniz düşündürücü