Cgdmustn 14 haftaya girdim soğan sarımsakdan tiksiniyorum yiyemiyorum yemekler hep soğansız sarımsaksın :( ne kadar sürecek böyle özlediğim canım çektiği şeyleri yiyemiyorum soğan olduğu için benim gibi olan var mı
beren4097 Cgdmustn İlk gebeliğimde çoğu şeyden tiksindim 6. Aya kadar sürdü bazıları hatta hala bulyona dokunamam. Şu an ikinci gebeliğim tekrar ayni bulantıları yaşıyorum. Kırmızı etten bütün kokulu gıdaparfüm vs kahveden tiksindim çayı bile ufak atıştırmalık varsa içebiliyorum.
Neslikra06 Cgdmustn ben ben ben 🤦♀️ 18 haftalığım hala geçmedi 4 aydır doğru düzgün bişey yediğim yok soğan sarımsak yumurta et balık tavuk portakal salatalık hepsinden tiksiniyorum daha uzar bu liste 🥲
Cgdmustn beren4097 Allah yardımcımız olsun kısa sürer inşallah bende aynıyım kokulara hassasım kırmızı et ve tavuk yiyemiyorum artık yediğim an kusuyorum :( ilk gebeliğim benimde çok halsiz düştüm bişey yapasım gelmiyor hep yatasım var ama maalesef çalışıyorum güçlü olmaya çalışıyorum
Cgdmustn Neslikra06 inşallah 9 ay sürmez yada 9 ay dan sonrada sürmez umarım 🙏🏻🙏🏻 Et ve tavuk yiyince de kusuyorum midem kabul etmiyor cok soldum bitkinim halsizim bana toparlan diyorlar elimde değil mide yanması çekiyorum