Mucizeveannesi Beş ayın içinde ikiz gebelik ,bekar bir anneden hiçbir farkım Yok eşim ikisininde kız olduğunu öğrendiğinden beri sanki hamile değilmişim gib ,bebeklerin bahsi geçmiyor ,hastane Dr ,ihtiyaçlar ,bakımları (Doğum sonrası bir haftaya işe dönmemi istiyor bakıcı araştırıyorum ) herşeyin planı araştırması bende tek başıma kaldım öylece geçen gün birtane olsaydı iyiydi dedi “bende dedimki daha doğmadılar kucağına almadın emin olma “ ikisi gözüne battı sanki kız olunca ,önceliği işi Doğumdan bir hafta sonra işe dönersin ne demek kedi yavrusumu bunlar ,içim o kadar daraldıki anlatamam ,Doğum bu Allah bilir 🙏🏻😞
Sultan42 Mucizeveannesi bende şuanda ikiz erkek bebeklerime hAmileyim rabbim inşalalh sag Salim kucağımıza almayı nasip etsin Allah’ın zoruna gider o nasıl laf keşke bi tane olsaydı onları sag Salim kucağımıza alalım dşye dua edeceği yerde hayret bişey ne insanlar var ya
yumos Mucizeveannesi canım lütfen Canını sıkma Allah’a dua et doğduktan sonra öyle bir severki iyiki olmuşlar der şimdi anlayamıyordur
Zeynp Mucizeveannesi Doğum sonrasında istenende dönemezden devlet öncesi ve sonrası 2 şer ay veriyor O ne kadar saçma vicdansız bir adam
Babies16 Mucizeveannesi insanin inanasi gelmiyor Allah yardmcnz olsun.2 bebege bakici yetermi sizede ihtiyaclari olcak.gecen sene ikizlerimi kayebttim ben hala daha ilk gunki gibi canim aciyor insam hic kiz diye gozden cikarabilir mi ya
Mucizeveannesi yumos sanki onları başka yerden getirmişim yada yoklar gibi , tek düşündüğü şey iş ,el kadar bebekleri bırakıp ben nasıl çalışayım ,allahım bakalım bize nasip edecekmi kucağımıza almayı
Mucizeveannesi Doğum için ufak ufak para biriktirmeye çalışıyorum kendi çapımda ,birsürü eksikler var ,hiçbiri umrunda değil bişey alacak olsam daha erken diyip geçiştiriyor,bebek mağazalarını bile tek geziyorum hiç hevesi Yok
Kumral60 Mucizeveannesi canim bazen erkeklerde strese girebiliyor nasil bakicam edicem diye iki tane olunca belki daha cok endise etmistir yetemiyecegini dusunmustur yoksa neden heycanlanmasn sevmesin hele bir dogsunlat kucagina alsin o zaman kendine gelir. Uzme kendini lutfen.
arzuu3469 Mucizeveannesi canim ben bitaneye hamileyim esimde hep simdi erken dedi son ayimdayim eksiklerim cok almiyo napiyim okadar dusunme sende dogunca alirsin .bazi erkekler babaligi gec idrak ediyolar illa dogunca baba olunmuyo bize annelik karnimizdayken gelisiyo.uzulme strese sakin girme Allah sana oyle guzellikler vermiski hemde iki tane 😄inan ikiz olsun cocugumuz olsun die okadar isteyenler var ki .o dusunmesin sen dusu bebeklerini oda ilerde dusunur napalim bazi kocalarda boyle
Mucizeveannesi Kumral60 inşallah dediğiniz gibi olur , ben hem çalışıp hem bunlara tek çabalıyorum hiçbir desteğim Yok , ruhsal olarak hiç iyi değilim
Mucizeveannesi Zeynp devlet veriyor canım haklısın ama onun kendi işi bende işçi , öyle bir lüksüm olabilir mi sizce
Kumral60 Mucizeveannesi emin ol öyle erkekler de yetememezlik korkusu onlari çöküntüye ugratiyor o yuzden nasil koca filan yorumlara pek aldiris etme uzulme esini al karsina zor olcak ama soyle yapariz fazlaya kacmadan su bu konus inan dogdugunda sana bile vermez bebisleri ❤❤❤
Zeynp Mucizeveannesi ama böyle olmaz ki arkadaşım süt kuzusu onlar nasıl bırakır insan Neden böyle yapıyor ki Sabret Doğuma kadar Kucağına alınca geçer hırsı kıyamaz
KaderGlserinOk Hamileliğimin ilk zamanları benim eşimde öyleydi her şeyin maddi planını yapar bir şey almaya kalksam önce fiyatını konuşurdu çok zoruma giderdi bir süre öyle kabul ettim irdelemedim şunu yapalım bunu yapalım demedim sonuçta benim olduğu kadar onunda çocuğuydu sonrası kendi gelip bebeğe kıyafet almayacak mıyız arabasını ne zaman yapalım odası nasıl olsun demeye başladı düzeldi yani sorumluluklarının farkına vardı şimdi çok şükür önceliğimiz sağlıklı bir şekilde doğum yapmak çocuğumuzu kucağımıza almak sizinde öyle olacak merak etmeyin içinizi ferah tutun benim eşim kıvama geldiyse gelmeyecek erkek yok 🙏🏼🤗🤗
Mucizeveannesi KaderGlserinOk benim eşim çooooook bencil bir insan canım sadece kendini düşünür değişeceğini hiç düşünmüyorum
Mucizeveannesi Zeynp inşallah bir hftalık bebekler bakıcıyı bırakın annesi bile bakamaz ,benim gibi çok üzülüyorum sanki başka yerden getirmişim onları gibi
Mucizeveannesi Ben bildiğiniz işte onun yanında tabi sigortasız malesef çalışan ,şuan hamile Halimle market pazar yapan evine gelince evle uğraşan hiçbir yardımda bulunmaz ,şimdi bebeklerin de herşeyiyle ben tek ilgileniyorum hastaneye tek giderim herşey tek ,Doğum sonrası bugün sesi bir hafta yeter annem arada gelir bakar dedi,bugün artık tükendiğimi hissettim psikolojik olarak sonum bu gidişle pek hayırlı değil arkadaşlar
Sezen07 Mucizeveannesi doğduklarında gorcez bide kız babası olmak ole bişey değil allah izin verir bidaha erkek çocuğunuz olursa görür neyin ne olduğunu sadece cahillik türk toplumunda erkek adamın erkek çocuğu olur diye bizim ailede de var ama bak gör doğumdan sonra farklı olcak dua et sen ve şöyle bir konu var 1 tane olsa hadi neyse 2 tane çocuğun olcak ole kolay değil ise dönmek bakıcı da iki çocuğa bakmaz ayrıca 1 tanesine dünya para istiyolar 2 çocuğa kazanacağından daha çok verirsin neyse allah kolaylık versin hepimize kucagimiza almayı nasip etsin🌺🙏❤
Haticeee1 Mucizeveannesi erkek piskolojisi bizimkinden cok farkli. Siz yavruluarinizi dusunun, onlar dunyaya gelince baba oldugunu anlayacaktir insaAllah 🤗