Busra2013 Melisaelf ben erken yapanlsri anlamiyorum ben 5 gun gecti yptm cubki benim hep gecikiodu sende 3.4 gun bekle
Deletedmom_7 Busra2013 var hamilelik şükür ♥️ şimdi düzenli aralıklarla gidip beta takibi yaptırıyorum 😊
mercimeginanne Melisaelf herşey olabilir. Gebe olabilirsin, hormonların yükselmiş olabilir, mormal bir gecikme yaşıyor olabilirsin, adet olcaksındır vs vs
Kelebekbusra Melisaelf benımde bole olmustu ben hamıle olurum dıye degılde hastayım dıye acıle gıttım baya agrı yapmıstı belimde testte yaptı kan testı belkı cıkar dıye ılac kullanmak adına hamıle cıktı. Sızde ole bakabılırsınız ınsAllah hayırlı ıstedıgınız guzel haberlerı alırsınız
Melisaelf Kelebekbusra MaşAllah 🥰 benimde öyle belim göğüslerim çok hassas olamadım regl ama hala ağrıyor bu normal demi
Kelebekbusra Melisaelf evet evet normal hamıle olursanız eger doktorunuz cok dınlenmenızı ıs yapmamanızı dıyecektr
elisammmm Melisaelf Bende birgün kalasıya yaptım baya koyuydu çizgi akşama test verdim 559 çıktı değerim 🥰4 gün öncesinden de yapsam çıkarmış.🤷♀️
Damlatuurgut Melisaelf ben 1.günden 3.güne kadar yaptım 3.gün pozitif çıktı ama reglm hiç gecikmezdi ona güvendim 😅 hemen sağlık ocağına gittim kan değerlerime baktırdım onayladı doktorcum