tugbaninmucizesi %70 erkek dedi cinsiyeti doktorum kordonu ayrı pipisini ayrı gösterdi böyle gösterip değişen var mı kızlar 😊
AyeglGzkaraKarabulut tugbaninmucizesi canım benimde aynı haftalarda demişti hala diyo şuanda 32 hafta olmak üzereyim her gittiğimde değiştimi diye hidiyorum ama pipiyi görüp geliyorum 🤗🤗
Babies16 tugbaninmucizesi bu dr un tecrubesine gore deisir.benim gecen seneki dr um 9. Haftadan sorna erkekleri ayirt ediyordu.kizlarda 12 yi bekliyordu ve yanilmiyorduda
Melikeznar tugbaninmucizesi çok güvenmeyin arkadasıma üç aylıktı 100%100 erkek dedi dr. 1 ay sonra gittiğin de kız dedi
Deryaq tugbaninmucizesi doktor emin konuştuysa değişmez ama benim duyduğum erkeklerde 16cı haftada tamamlanıyor testistlwri sanki çok erken
Aysun2834 tugbaninmucizesi daha çok küçük yanılma payları oluyor alışveriş düşünüyorsanız biraz bekleyin bizzat eşimin kuzeninde yaşadık detaylıya kadar erkek dediler detaylıda kız olduğunu öğrendi
Dandikbebe tugbaninmucizesi çok çok erken bir hafta Cnm, ama doktor tecrübeliyse ve ultrason makinesi iyiyse yanılmaz belki de
tugbaninmucizesi Deryaq bak dedi burda bisey var baktım kordon falan olmasın dedim yok bak burda kordon burda pipisi dedi haftaya ikili testte kesin belli olur dedi☺
Deryaq tugbaninmucizesi doktor söylemeden anlayabildiniz mi pipiyi yani çok net görünüyor muydu çünkü benim de 11 iç haftada bacak arası boştu ama doktor birşey demedi kendim gördüğüm kadarıyla bu durumda kız mı oluyor acep 😋
tugbaninmucizesi Deryaq kendi bariz görmüş bana da bak burda dedi bende baktım gerçekten bariz gördüm ☺ inşallah değişmez sağlıklı bi şekilde oglumu kucagima alırım 😊
tugbaninmucizesi Deryaq saklıyor olabilir canım benim ki açmıştı bacaklarını bazıları sakliyormus 😊 insallah Allah gonlune gore verir😊
Babies16 Deryaq aynen benimkide bostu kiz oldugunu tahmin ettim oylede cikti.erkeklerin illa oluyor cikinti
tugbaninmucizesi Dandikbebe doktorumun çoğu başkasıyla konuştum orda baya kalabalıktı çoguna 11 hafta da söylemiş degismemis çoğu demekki tecrübe konuşuyor 😂