Tuqbaysf Hamisannee 42ile basladim suan en son gecen hafta 57 idim 🤭 29+3 teyiz 15 kiloyla gidiyoruz bakalim😁😁
Ulkudeniz Hamisannee 21 ±3 günlüğüz henüz 2 kilo aldım kizlar hepimiz sağlıcakla alalım miniklerimizi kucağımıza inşallah 🥰🥰😍
Ulkudeniz Eylull17 maşallah canım ben ilk aylarda hiç bişe yiyememistim tam yemeye başladım sonrada rahatsızlandım ondan yiyemedim daha yeni yeni kendimi toplamaya başladım yoksa benim vücudum da kilo almaya elverişli ondan alamadım sanırım🤔🤔🥰
Eylull17 Ulkudeniz bende ilk 3 ay almadım vermedim de kusmalarım olmustu öyle aşırı yedim de aldım diyemiyorum çünkü hamilelikten önce düzenli kahvalti yemek yemezdim inşallah doğumdan sonra hemen verilir kilolar
Papatyam63 hamisanne_63 o zaman karnında bebek yok yanlış anlam bana çok saçma geliyor hani 31 haftalık hamilesin bu bebeyin hicmi suyu yok bu bebek hicmi kilosu yok nasıl 0 anlamdım 🙄
Nisa34- hamisanne_63 Papatyam63 Muhtemelen ilk aylarda verdi sonrasında aldı ama aynı kiloda olduğu için almadığını söylüyor. Doğuma kadar 3 kg aldım diyen ilk aylardan veren hanımlar olduğunu düşünüyorum. Suyudur eşidir bebektir hiç olmasın 5-6 alınması gerekir. Eksiye düşmeden önceki kiloya eğer eklenmiyorsa kilo verilmiştir sonrasında aynı kiloya dönüşmüştür.
Gulcansckn Papatyam63 kilo vermiştir verdiği kiloları geri almıştır şuan eski kilosunda olduğu için almadım diyordur :)
hamisanne_63 Shewolf ftmnr_drgt Papatyam63 Nisa34- Glsmbthn Nesi saçma pardon ??? Hayatımın en berbat 31 haftasını geçirdim biliyor musunuz? Hamile olduğum için bir kez olsun sevinemedim bile herkesin hamileliği güllük gülistanlık geçmiyor günde en az 15 kere kusarak acillerde kala kala sadece serum ve çubuk kraker yiyerek kilo almadım 78 ile hamile kaldım 74-75 e düştüm ilk aylarda şuan tekrar 78 im yani hamile olduğumu öğrendiğim günkü kilomdayım o yüzden 0 yazdım. Hiç bulantı yaşamayan 30 haftalara kadar 1 kilo bile almayan tanıdığım var benim.