bigunanneolucak Kızlar kaset yumurtlama testleri kaç mm de gösteriyor bilgisi olan var mı. ? Yumurta takibine gidip test yapıp anlayan var mı aranızda ? Yada yumurtlama testi de cıkmayıp ama doktorun yumurtan büyümüş dediği var mı ? Lütfen başına gelenler yazsın 🙏🏻
denizmanzarasi bigunanneolucak ovulasyon satan kişilere sordum canım 18-24 arası pik gösterebilirmiş ama benim 18de göstermedi dün biliyorsun kişiden kişiye değişiyor demekki
Gulcingezer bigunanneolucak yumurtlama testin en son catlamaya 24 saat kala yada 12 saat kala tam kirmizi gosterir bu da en buyuk seviyede oldugunu gosterir genel olarak regl’den 14 yada 16. Gunler arasinda
bigunanneolucak Happybsrn testim pik değil ama koyu yani bariz ama pik değil acaba kaç mm de öyle gösteriyor
bigunanneolucak denizmanzarasi benim testim seninkinde de koyu ama bilemiyorum bugün pik bekliyordum. Ama dünle aynı çıktı
denizmanzarasi bigunanneolucak bazen hormon seyrelebiliyor canım yarın tekrar yaparsın ya da akşam yap bir daha varsa testin
Miniktirtil Hep bunu merak etmişimdir ama bunu bilmenin bir yolu olduğunu sanmıyorum anca yumurta takibi yapanlar aynı zamanda ovulasyon yapıyorsa biliyor olabilirler 🤷♀️