DILOS06 Ya dün gece de post actm midem bulanıyodu basım dönüyodu karnm falan agrıyodu gece baya fazla agrıdı karnm hatta ara ara uykudan uyandırdı diyebilirim sabahtan beri de ara ara yine agrım oluyor regl agrısı gibi bazen hafif bazen de siddetli ayakta duramıyorum belim kopuyo resmen ayakta kaldgm zaman böyle regl agrısı gibi hissedip dogum yapan oldu mu hic bugün bebegim de cok yavas hareket ediyo sanki ilk gebeligim tecrübesizim :( 37+3 üm
Blueedreamssx DILOS06 canım bende 39 haftalığım 1 aydır sanki adet olacakmışım gibi sancılarım var normal oluyor bunlar batta belimde ağrıyor sadece dedikleri şey sancıların düzenli mi değil mi diye onu takip edeceksin
Ballizencefil DILOS06 hamileliğimin son zamanlarına doğru bende de olurdu ama benim doğumum suyumun gelmesiyle başladı ve suni sancı verdiler. Doğum sancısı regl ağrısına hiç benzemiyormuş onu anladım.
muges44 DILOS06 benim regl sancılarım belden olurdu genelde. Doğum sancısıda belden vuruyor kasıklara orta karnına böyle bir şey saplanıyor gibi ayırt etmemen imkansız. Dinlenince geçmiyorsa, sıklıkla belden ağrıların vuruyorsa doğum sancısıdır
Msl_ege DILOS06 doğum sancısı başlarda özellikle regl sancısı gibi aynı . belinizde de ayrı varmış bele vuruyor doğum sancısı bence beklemeden gidin helen hastaneye
DILOS06 Blueedreamssx nasıl takip edicem bi geciyo gibi oluyo sonra yeniden baslıyo dün geceden beri tamamen bi gecmedi :(
DILOS06 Ballizencefil kuzum benim de oluyodu ara ara sorun etmiyodum ama dün gece bi basladı ara ara uykudan uyandırdı sabahtan beri bi geciyo gibi oluyo biraz sonra yeniden baslıyo normalde günde 1 sefer falan sabahları olurdu sadece genelde ondan tedirgin oldum :(
muges44 DILOS06 o doğum sancısı bi başlasın yerinde duramıyosun merak etme. Ama yinede kendini takip et
DILOS06 muges44 dün gece bi basladı ara ara uykudan uyandım agrısına hâlâ gecmedi sabahtan beri tam gecti diyorum yeniden baslıyi normalde günde 1 2 kez yasardm normal gelirdi ama dün geceden beri asla tamamen gecmiyo alt karnım kasıklarım agrıyo benim de :(
muges44 DILOS06 kaç dakikada bir oluyor bu dediklerin eğer çok kısa süreli sancılar geliyorsa mesela 10 25 dk yahut 5 dk bi doktora gitmende fayda var kasılmanı sancını say
43_ DILOS06 bende 36 haftalığım dün gece 3 buçukta sırtıma ve karnıma çok fena ağrı girdi yarım saat bekledim geçmedi kaynanamı uyandırdım benim sancılarım başladı galiba diye 2 saat ağrım geçmedi sonra bebeğin döndüğünü hissettim birden ağrım kesildi hastanede yattım 1 gün ara ara nst den ağrılarım kasılmalarım gözüküyor zaten 34. Haftadan beri erken doğum riskim var🥺 doktor çok kasılman var alırım ama çok doluyum ve çarşamba gününe kadar bekleyelim hazırlıklı gelin dedi
Msl_ege DILOS06 kız gitmedin mü sen hala 😂😂 benim ilk hamileliğimde erke. doğum riskim de vardı tabi . ota boka gidiyodum ebelerle kanka olmuştuk . doğuma gittiğimde yüzüme sonunda dediler 😅😅 kaç haftalıksın
DILOS06 Msl_ege hâlâ gitmedim emin olamıyorum ya dogum degilse diye esimde basımda hastaneye gidelim arabayı calıstırıyım mı deyip duruyo 😅😅
DILOS06 Msl_ege 37+4 olduk canım benim de normalde 2 cm acılmam vardı en son 33de bende yattm erken dogum riskinden ilacla durdurmuslardı
Msl_ege DILOS06 anaaaa evde doğurcan bu gidişle 😂 şimdi nasıl sıklığı peki ? ben suni sancı aldım kendi sancım yoktu . başlarda adet sancısı gibiydi . ilerledikçe yoğun adet sancısı , kıvrandıran adet sancısı , feci adet sancısı şeklinde devam etmişti 😂😂😂