Asli0611 Perşembe günü kürtaj oldum o gün kırmızı su gibi kanamam oluyordu az az akşamına bitti o günden beri ara ara pembe ara ara kahverengi lekelerim oluyor 3-4 gün oluyor yani ne zaman adet olurum acaba?
kucukhobby-11 Asli0611 benim de kürtaj sonrası öyle çok kanama olmadı max 2 gün sürmüştü. 20 gün sonra adet olmuştum
Asli0611 Blossom00 neden böyle uzun ya hamilelik bitince ben hemen olurum sandım lohusalık gibi hemen olurum uzun sürer operasyondan sandım
Asli0611 HeyMommy yok ya bende öyle olur sandım ama olmadı tekrar hamilelik için adet olup bitirmeyi bekleyeceğim yani buda baya uzun bi süreç olacak sanırım🤨
irem Genelde 30-40 gün sonra adet görülüyor. Kürtajdan sonra benim de çok kanamam olmamıştı. 35 gün sonra da adet olmuştum.
Asli0611 irem bu süreç içinde zaten tekrar yumurtlama olmaz tekrar hamilelik için baya uzun bi süreç olacak desene 😞
Nymphadoraa Asli0611 merhaba. Benim de çok kanamam olmamıştı. 38 gün sonra adet oldum.doktor kontrolüne gideceksiniz zaten. Rahminizin durumuna göre doktor da bilgi verir. Geçmiş olsun
Asli0611 Nymphadoraa çok teşekkürler doktor kontrol için bişi demedi devlette kürtaj oldum tekrar muayeneye gel falan demedi malesef
Blossom00 Asli0611 Rahim işlemden geçiyor sonuçta kuzum olabiliyor ben 32 gün sonra oldum mesela tabi çok az geldi 2. Bekliyorum şimdi seninde 30 gün sonra falan da olabilir yeter ki gelsin güzelce temizlensin için sonra yine nasip olsun inşallah🙏🏻
irem Asli0611 Canım hiç adet görmeden de hamile kalan var. O kadar kafana takma olur inşallah. Rabbim gönlüne göre versin.
Nymphadoraa Asli0611 iki hafta sonrasına kontrol için çağrılıyor aslında parça vs kalıp kalmadığına bakmak için😐 siz yine de gitmeye çalışın bence
Nymphadoraa Asli0611 iki hafta sonrasına kontrol için çağrılıyor aslında parça vs kalıp kalmadığına bakmak için😐 siz yine de gitmeye çalışın bence
Aysununannesi00 Asli0611 40 gün olunca bende endişelenip aile hekimne gitmiştm nedn olamıyorm diye 6 ay 1 sene de olan da var demişti bana balım
Asli0611 irem yani doktorda kaç günden sonrası için ilişkiye girilmeli demedi bende adet olurum bitince vucut hazır olur sandım ne bileyim adet 1 ay sonra falan olumuyor