Busra2013 BhcShn kac kilo peki bek erken dogumdan cok korkuyorum 26+5 haftadsyiz sizin belirtiler neydi neden erken ysptiniz
270902 BhcShn ne zamn çıkaracaklar kuvwzden Rabbım tez zamanda kucağınıza alıp eve dönmeyi nasip etsin
Aydogdu2 Gamzeuzmay 3 yıl önce 30+1de doğum yapmıştım kızım 49 gün kaldı kuvezde sağlıkla kucağınıza alın inşallah
C_ongun91 BhcShn Gamzeuzmay Gulper meltemcanli Kızlar öncelikle hepinize hayırlı olsun. İnşallah sağlıcakla alın bebişlerinizi kucağınıza. Bende ikizlerimi 29. Haftada doğurdum ve şuanda iki kızımda sağlıkla evdeler. Yaşadığınız süreçleri çok kısa bi süre önce yaşamış bi anne olarak eğer sorularınız yada kafanıza takılan bişeyler varsa her türlü konuda yardımcı olmaya çalışırım sizlere.
Gulper Bende 28+5 ken erken doğum yaptım 17 gündür yooğımbakım küvezinde bebeğim şiödi ye kadar kolay kaybı yaşıyorduk yeni yeni alıyor inş en kısa zamanda toparlnır bebeğim
Suzan-mustafa55 Gulper rabbi. Size bagislasin kaç gramdı bebek bendede damar daralmış diyor doktor erken doğum ihtimali var
Gamzeuzmay meltemcanli 29 Ekim’de doğum yaptım bende 36 gun oldu daha küvezde enfeksiyon kapmış şimdide ona ilaç tedavisi görüyor daha ne kadar kalır bilmiyorum
Esrakin meltemcanli Benimde bebek eşten ayrilmisti yogun kanamayla gittim acil sezeryana alindi. 56 gundur kuvezde bebegim
Suzan-mustafa55 BhcShn özür dilerim neden erken doğum şuanda bendede erken doğum riski var rahim damarı daralmış dedi doktor 3 gündür can darlığından sadece uyuyorum dusunmeyim diye
Gamzeuzmay Aydogdu2 benim kızımda 39 gündür yatıyor inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde çıkar ❤️