31Ay-gl Papatyam63 canım parka falan götürdünmü son zamanlar veya çocuk ortamında oynattınmı aynısı benim arkadasımın kızında oldu bulastı resmen biryerden doktora götürdük bütün vucuduna sıcramışti artık bagışıklıgı düşük olabilir
Aylin_16 Papatyam63 egzama canım şuan tuhaf gelebilir ama psikolojikmiş benim oğlumu ve bir arkadasımın kızını bilinçaltı yöntemiyle iyileştirdik barış muslu diye biri var instagramda o sağolsun vesile oldu buna bu cilt rahatsızlığı kurdeşen diye de geçer ben oğlumda çok çekmiştim napsak geçmemişti kaşıntı yapıyordu banyodan sonra kabarıyyordu bu bebekken doğduklarında sizden bi süre ayrı kaldıklarında travma yaşıyorlarmış bebekler oyüzden oluyormuş bebeğiniz uyurken onunla konuşuyorsunuz hep yanında olacağınızı onu çok sevdiğinizi anlatıyorsunuz (benim doğumdan sonra tansiyonum yükselmiş tam bebeğimi aldım sonra gözüm karardı tekrar ebe geri aldı bir saat ayrı kaldık o sırada travma yaşamış oğlum ayrıldık diye korkmuş meğerse) onu birdaha yalnız bırakmayacağını hikaye gibi anlatıyorsunuz ve geçiyor Allahın izniyle 🥰 inanmayabilirsiniz ama denemenizi öneririm çok kolayca geçiyor bir iki günde yok oluyorlar
Papatyam63 Aylin_16 Yani ne yapmam lazım ya ilk başta popusunda çıktı çok kasiniyordu hata artik kasinmaktan kanıyordu eczaneye gitim alerji ola bilir dedi kabızlıktan ola bilir dedi bı melhem verdi sürünce geçiyor sonra bir daha çıkıyor bide yeni gördüm bunu dün başını yikarken fark etim
Aylin_16 Papatyam63 canım bize de alerjik dendi allerset verdiler şurup bi de krem biraz yatışıyor gibi oluyordu ama geçmiyordu bu uykusunda ona anlatma olayından sonra şak diye iyileşti gerçekten mucize gibi oldu yapacağın şey çocuk uykuya iyice dalınca kucağına alıp başını okşayarak severek ona sevgini anlatmak duyulacak şekilde masal hikaye anlatır gibi anlatıcaksın senden ayrı kaldığı çok ağladığı bir an varsa onu da anlatıp annecim ben o gün isteyerek yapmadım mecburdum senin yüzünden olmadı biz hep yanındayız seni hiç bırakmıcaz baban da ben de seni çok seviyoruz kimselere vermicez diyerek anlatıyorsun bu kadar ben iki gece yaptım anlattım 4. Gün egzamadan eser kalmamıştı arkadasıma da anlattım o da kızına yaptı onunki de kanıyordu yaraları hatta o da hemen iyileşti
Mimik Kediyle falan mi oynadi, mmantar olabilir… Aynisi bende de olmusutu, kedi cirmigindan sonra oluyor…
Sibelosman Papatyam63 egzama değil ürtiker halk dilinde kurdeşen internetten araştırın bakın ve doktorunuzda aynı şeyi diyecektir eminim
Papatyam63 Aylin_16 oğlundan hiç ayrı jalmadim tam tersi babasını bildiği kadar beni bilmez sadece eşimin kaç defa beni doverken 1 yıl önce oğlum kucağımda korkudan ağlıyordu hata eşim beni doverken inada binkac tokat tekme gelmişti ama üstünden 1 yıl geçti