zeynepp1 Kızlar 16 haftamdayım fakat çatı agrısı bu bir aydır çok çekiyorum düşük riskim yoktu şimdiye kadar yarın doktorunla görüşecegim böyle bir sorunla karlışlaşan oldumu sizce neden okuyor 2. Gebeligim ilkinde böyle değildi😓
zeynepp1 zeynepp1 vajina kemiğim çok fena sanki yürüyünce ayrılacak gibi agrı oluyor bazen yürüyemiyorum bile kitleniyorum
Melekk-911 zeynepp1 bende de oluyor sanki bacaklarım kalcamdan ayrılacak gibi ağrıyor. Bebek büyüdükçe genişliyor ya ondan galiba . 15+6 yiz bizde
tuhal zeynepp1 bendede durum aynıydı şuan 20 haftalığız biraz azaldı yürüdükçe canım yanıyordu geçer inşallah
Ayss344 Canım geçmiş olsun hastaneye gittin mi ? Bende de çeşitli ağrılar oluyor ama doktora gidince içim rahatlıyor
zeynepp1 Ayss344 yarın gidecegim doktorun yurt dışında olduğu için gidememiştim yarın geliyor randevum var 🥺
Ayss344 Endişelenme canım psikolojik olarak da oluyor bu tür şeyler korktuğumuz için🙏 İnşallah hiç bir sorun olmayacak merak etme 🙏
zeynepp1 Ayss344 hayır piskolojkla alakası oldgnu düşünmyorum önkü adım atamıyorum bazen bazende çok iyiyim yani umarım brşey yoktur yarın sorarım doktoruma ama endileşenmiştim gerçekden
zeynepp1 Melekk-911 ya yanlız değilmişim sevindim en azndan normal olabilicegi ihtimali de beni öutlu etti🥰 umarım sağlıklı şeklde kucagımıza alırız bebişlermizi