esmerbomba Kızlar vapura bindim ve xray cihazından geçtim unuttum çok yanlış yaptım Bı anlık dalgınlıkla sizce bebeğime bişi olmuşumdur nolur içimi rahatlatacak bişi soyleyın 😣😣😣😣😣😣
Guney16_Enes21 esmerbomba Bende bir kez boş bulunup avm de geçmiştim bebeğim şuan 10 günlük çok şükür bi sıkıntı yok korkmayın Allahın izniyle bişey olmaz bundan sonra daha dikkatli olursunuz
Ozgebal Ben hamile olduğumu bilmiyordum röntgene girdim çok şükür bebegim saglıklı birşey olmaz kendine bu kadar dert etme allah koruyor onu🙏🏻🙏🏻
Mervepera esmerbomba hayır sorun yok onda sorun yaratanlar çantayı koyuyoruz ya onlar önlüyor x isinli ic gösterdiği için çok araştırmistim 🙈
Mesaa Geçtiğimiz kabin gibi yer değil de çantalarımızı koyduğumuz kontrol edilen o alanda radyasyon varmış havaalanında avm de görevliler hamileleri özellikle oradan uzak durması için uyarıyolar
Tazeanne0134 esmerbomba canım o kapıda radrasyon yokmuş sadece çantaların vs katıldığı cihaz var ya onda varmış bana da havaalanın da güvenlikçi abla demişti korkma bişe olmaz kaldı ki her gün fazlasıyla radrasyona maruz kalıyoruz telefon tv model vs derken