Denizi3535 Arkadaşlar yarın adetimin 2, gunu aşılamaya başlancak devlet hastanesi rapor çıkarcam filan iğne verilcekmis kaç gün iğne yapılıyor sabah akşam mı aynı klomen gibi olcak bilenler yardımcı olur musunuz ❤️
nese_gocuk Denizi3535 Canim çatlatma iğnesi vurulup sonra eşinin spermleri enjekte ediliyormuş ben öyle biliyorum
Oznurkk Denizi3535 iğneyse günde bir kez yapılıyor. Kaç gün kullanacağınızı bilemeyiz. Yumurtalarınızın durumuna bağlı. Eğer yumurtalarınız erken oluştuysa çok kullanmazsınız. Eğer doktorunuz iğne yazarsa ve 2 kutu yazarsa bir kutu alın bana da doktor 2 kutu yazdı bir kutuyu hiç açamadım bir kutunun da yarısını ancak kullandım yani bir ilaç parası boşa vermiş oldum. Aklınızda olsun. Sakin olun güzel düşünün güzel olsun 🥰
Zmervetk Denizi3535 senin yumurtaların büyüyene kadar genelde belli saatlerde yapıyosun aksatma sakın denilen saati. 2 farklı iğne yada bazen tek iğne de yetebiliyor. Doktorunun seçeceği ilaçlara bağlı. Bazen sadece merional verirler. Bazen gobalf+menapur yada gonal f +merional verirler. Sonra 7-8. Gün çok büyümüşler çatlamasın diye cetrotide yapacaksın filan
mutlufatos19 Denizi3535 günde 1 here çatlatma iğnesi oluyo sonra doktor sana söylüyo eşinle geliyosun sabahtan eşinin spermlerini alıyırlar en kaliteli olanları sana yerleştiriyorlar zaten söylemişlerdir eşinle o süre zarfinda ilişkiye girmiyosun 3 4 gün felan çünkü kalıteli olması için biz böyle yapmıştık doktorumuş ne dediyse yapmıştık
Denizi3535 nese_gocuk biliyorum onu canım kaç gün iğne yapılıyor onu merak ettim ben yani klomen gibi 5 günkü sabah akşammı
Gokce57 Oznurkk bana doktor üç kutu yazdı yumurtam büyümediği için ilk zamanlar dozu arttırdı 3 kutuyuda kullandım bu iğneler için rapor çıkartıyor hastane ilk kutun bittikten sonra alamayabilirsin reçetenin gecerlilik süresi var bildiğim kadarıyla sonra sorun yaşamayın
Oznurkk Gokce57 bende öyle olmuştu bi de eczane geri almadı boşu boşuna para ödedim. Ama dediğinizde doğru
Nurays95 Zmervetk aşılamaya başlarken ilaçlar degişiyor mu. Hğç bılmıyorum. Sımdı sen detaylı yazınca merak ettim doğrusu. Bana da doktorum aşılama yapıcaz dedı ben klomen kullanıyordum. Doktora soruyorum ben sana sonra soylıcem dıyıp duruyor. Bende klomen kullanılınca da aşılama oluyor zannediyordum.
Ayla2022 Kızlar ben 5 gün klomen kullandım sonra doktorun dediği gün çatlatma iğnesi (ovitrelle) yaptım ve ertesi gün aşılama oldu. Doktorunuza güvenin, herkesin tedavi süreci farklı