minipanda Yumurta kalitem nasıldır acaba yaş ilerledikçe kalitesi düşüyomu rezerve iyi dedi doktor ama kalite daha farklı sanırım adetlerim çok düzenli .kaliteyi arttırmanın bir yolu varmıdır
Aysununannesi00 minipanda 40 dan sonrası için zor cnm adetin düzenliyse çabuk hamile kalırsın yumurtlamanı takip etmen hesaplaman yeterli olucaktır
Happy_001 minipanda 28 yasında hamıle kaldım yanı okdar da kotu bı yas degıl kendınızı oyle kodlamayın gecen hafta gordum 40 yasında hamıle kalmiş
gcigdem minipanda 35 yaşından sonra doğurganlıkta biraz düşüş oluyormuş. Ben 30 yasındayım hamileyim. Yumurtalıklarım da gayet sağlıklıydı.
[silindi] gcigdem Benim doktorum hiç alakası yok artık kadınlar geç anne oluyor, o 42 yaşa yükseldi dedi
iki_prenses_annesi minipanda bende 31 yaşında doğum yaptım canım hiçbir şey için geç değil . Sen takılma bunlara . Rabbim kucağını boş bırakmasın 🌺🙌
lunam minipanda niye zor olsun 😊 40 yaşından sonra bile hamile kalan çok kişi var. Ben 31 yaşındayım, ilk gebeliğim.
Sermec27 minipanda 29 yaşındayken ilk oğlumu doğurdum ama yaşamadı yine 29 yaşındayken 2. Oğluma hamile kaldım 30 da doğurdum
Derya2867 minipanda canım ben 93 doğumluyum bu Mayısta hamile kaldım şu an32 haftalık hamileyim ilk denemede tuttu benim de adetlerim çok düzenli oluyordu mesele yaş değil hem yaşını başını almış insanlar da değiliz bence Tam zamanı
Rburcukorkmaz minipanda 31 yaşındayım 2.gebeliğim bizde korunurken hamile kaldım. Bunun yaşla ilgili olduğunu düşünüyorum çokta güzel bir gebelik geçiriyorum Elhamdulillah ilk hamileliğim aşırı bulantı ve halsizlikle geçmişti ama çok şükür şuan gayet güzel gidiyor her şey yolunca ☺️
Cananyildiz minipanda canım ben hem kadın hemde erkek icin arı sütü, bal,polen,propolis karışımını bu ara cok duyuyorum diğer ay bende deneyecegm bakalm hayrlisi istersen dene yumurta ve sperm kalitesi için doktor öneriyor
ozkurtzey minipanda yaşın uygunda. 21 yasımda dogurdugum halımle. 27 yasım bır degıl benımde mesela zor ya ne bılım..😩
MbEr minipanda bu durum kişiden kişiye değişir daha yaşı küçük olup yumurtalıkların da sknti olanlar olabiliyor mesela hiç sknti olmayip bebeği olmayanlar da oluyor . Yani bu durumun yaş ile alakası olduğunu düşünmüyorum tamamen vücudun verdiği şeyler