Clementinee Biz hazırız erkenden hazırlandık 😂 Her zaman işimi garantiye alırım 😅 Vaktinde sağlıkla gelsin kızım İnşallah🤍 Varmı hazır olan 😇 🧿 https://www.hizliresim.com/9d9j6k5
Defne2018 Clementinee 26 dayım kıyafetlerini aldım sadace polar battaniye hastane çıkışı 10lu paket almadım biberon emzik mama falan gerek duyarmıyım bilmyom ama alcam yinede
nanna Clementinee oh maşallah erkennolmuş biraz ama olsun😎 bem de artık bugün haZırlayım dedim 36haftayız artık🥶
SelinYakgul Clementinee maşallah ♥️🧿 süpersiniz 🌸 32+3 olduk bugün odamız kuruldu , koyu renkli çamaşırları yıkandı ♥️ Darısı başıma 😂
Clementinee nanna evet erkenden hazırlayım dedimm nolur nolmaz İnşallah zamanında sağlıkla gelsinlerde 😇
Gamzeli_anne_ Ay valla herseyi hazir ama eriniyorum yıkamaya hazırlamaya 😂28+4 üm bende 😂 31-32 de hazırlarım anca
FusunF Clementinee bende 30 haftadayım henüz hazır değilim kendime alacaklarımı tamamlayıp hazırlamaya düşünüyorum dursun köşede iyi yapmışsın valla oh hazır kafa rahat 😂
Clementinee FusunF aynenn öyle kafam rahat ederr en azındann canım😇 ilerleyen haftalarda üşenebilirim😂
Guney16_Enes21 Clementinee İlk çocukta insan daha sabırsız oluyor yani ben öyleydim 26da çantam hazırdı hergün eşime diyordum ben doğuma gidiyorum diye😂 ikincide 34te zor hazırladım 38de doğum yaptım 🤭
Clementinee Guney16_Enes21 ikinciyi Allah nasip ederse bende galiba son dk hazırlanırım😂😂 gerçekten ilk bebek bi heyecan telaş 😇😇 Allah herkese nasip etsin
Deletedmom_7156 Clementinee tembel ben 32 olucam daha hiçbirsey hazir değil kıyafetlerini bile yikamadim😅
Clementinee Deletedmom_7156 yaaa zor oluyor hafta ilerleyince diyolarr bi güc kuvvet bulunca yaparsın canım daha var 😇
Clementinee Halime0638 ANNE İÇİN : Pijama Takımı Gecelik Peluş veya Polar Sabahlık Kalın çorap Terlik Taç Emzirme Atleti Emzirme Sütyeni Yüksek Belli sıkmayan iç çamaşırı Diş fırçası / Macunu Tarak Hastane çıkışı için Eşofman takım Ped / Depend Kağıt havlu Islak mendil Göğüs pedi ☑️ Göğüs ucu kremi ☑️
Clementinee Nnurdan canım B&G store dan almıştım bebek mağazası ama yazın almıştm kaldımı bilmiyorum baktım internet sitesinde göremedim 😞
Glser Clementinee Vallaha 28 3 um bende hazırladım yikqdim kaldırdım dolqpta bsy olmaz zaten belim çok agrio hiç bsy yapasim gelmio agirlastikca daha temizlik var gelene gidene bsyler yapıp buzluğa atam diom nasıl gözümde buyuyor
cahillesohbetikestim Clementinee 29 haftalığız ufak tefek eksiğimiz haricinde bizimde hazır çantalarımız 🥰🧿💙
esratpl 32.haftadayım yerleştirip kapatsam kapalı kaldığı için koku falan yapar mı acaba diye düşünüyorum 🤔