Annesininbitanesi1 alparslanannesii1661 memeyi ilk 2 gün tuttu sonra bıraktı bir iki çekmeye çalışıyor sonra hemen elleriyle itip ağlamaya başlıyor canım makinayla sagıyorum ama emmidigi için sütüm azaldı bugün sağmada bile az gelmeye başladı
alparslanannesii1661 Annesininbitanesi1 ayy benimkide oyleydi asla almiyordu hemen pes etme katila katila agliyordu ben daha cok strese giriyordum sutum olsun diye bol su ictim sut yapici seyler yedim ve öyle aglasa bile sakin kalmaya çalıştım emzirme desteği alman gerek gitme imkanin varmi ağladığı icin bırakıyordm ben ebe birakma aglasin önce biraz parmagini emzir sakinlestir dedi sonra hemen memeni sok agzina dedi oyle oyle astim bu durumu ama hep sakin olmaya çalıştım
Annesininbitanesi1 alparslanannesii1661 bende senin gibiyim valla üzüntüden stres oldum iyice kafayı yemek üzereyim yarın hastaneye gidicez orda destek alıcam sağol valla hiç bilmiyordum benimkide çok ağlıyor içim gidiyor valla öyle olunca bırakıyorum hemen emzirmeyi üzülüyorum çok fazla
alparslanannesii1661 Annesininbitanesi1 aglasin aglasin sakin üzülme o agladikca ben agliyordum ebe kizdi bu cocugun annesi sensin tek kalacak sensin nereye kadar aglicaksin dedi hak verdim kadina sonra cozuminu bulmaya basladim baktim ben sakinim bebekte baya sakinliyo simdi 12 gunluk surekli memede aglamaktan bisey olmaz fazla aglarsa sakinlestir tekrar dene ben sehir hastanesine gidiyorum ankarada emzirme danismanligni devlet veriyo zaten tavsye ederim onlar olmasaydi emziremezdim
Damlamuratalparslan Sude-96 bende bu bilgiden dolayı 1 ay emzik vermedim .sonra ne yaptiysam emzik kabul etmedi .beni emzik olarak kullanıyor 5 aydir 😏🤷
Sude-96 Damlamuratalparslan Belkide baştan verseydin baştan da almayacaktı ama bence bu da bir ihtimal 🙈
Annesininbitanesi1 alparslanannesii1661 sayende öğrendim ben emzirme danışmanlığını bilmiyordum dedigin gibi şimdi annemler var ama gidince hem sağıp hem nasıl yedirecem diye kara kara düşünüyorum yarın çözüm bulunur inşallah göğüs ucum yok silikon aldım onu hiç ağzına almıyor beni bi tutuyor hemen geri bırakıyor
alparslanannesii1661 Annesininbitanesi1 seni tutuyorsa gogus ucun ona yetiyordur ve kahverengi kismini parmaginla tut emzik verir gibi agzina dep birak aglasin sut geldikce sakinlesip susar umarim ve vakit kaybetmeden git kilo kaybi olmasin Allah korusn sarilik durumu falan Rabbim göstermesin
hamisanne_63 Sude-96 ilk çocuğumda doğduğu günden itibaren vermeye başladım beni de emiyordu emziği de. Bu oğluşumda da doğar doğmaz vereceğim 🤷🏼♀️ Alışsın ya emzik en büyük nimet susturucu 😁
Sude-96 hamisanne_63 kesinlikle o özelliği çok iyi ya 😂 keşke tüm bebeklerde emzik alınca memeye devam etse 🥲
Mk34 alparslanannesii1661 valla bazen iyi bazen kötü oluyor.Misal bugun akşam üzerinden beri pek uyumadı😮💨göğsümde olmayı seviyor daha güvende ve huzurlu oluyo ama her zaman orda uykuda bırakmak mümkün olmayabiliyor.Bazen çaresiz bazen güzel karısık duygular.Siz ne hissediyosunuz 😊
alparslanannesii1661 Mk34 sürekli gogsumde onun disinda uykusu belli olmuyor dedign gibi ama lohusalik cok zor 🥺😂
Minelll41 Sude-96 rahat etmek istiyorsanız hemen verin ben vermedim aslaaa almıyor oğlum 3.5 aylık beni emzik olarak kullanıyor mahvoldum
Sude-96 Minelll41 olabilir ama burada başka arkadaşlara da söyledim belki zaten almayacaktı emziği 🤔 Bazı bebekler doğar doğmaz da almaya biliyor bir de acaba emzik markasıyla mı alâkası var hangisini denediniz
Minou Sude-96 benm doktorumda verme dedi, senn memene alışsın emsin dedi, kabul etmeyeblr emzik verrsen dedi bnde almadım hiç düşünmüyorumda almayı,
EsengulC Sude-96 benim oğlum emmeyi çok sevdiği için sıkıntı olmadı bi jafta kadar sonra verdim ara ara çok aşırı bağlanmadı emziğe ama gece falan berdim bi ara karnının tok olduğundan emin olduğumda