Ceyda_00 Tettanoz aşısından sonra bebegim de hareketlenme yok denecek kadar aza hatta neredeyse hiç olmadı bu normal bir durummu 3 gün oldu
K_k1905 Ceyda_00 normel mi bilmiyorum ama böyle çok post açan oldu isterseniz gidin bir ultrasyonla baksınlar
Fasulyeninannesi1 Ceyda_00 kac haftaliksiniz ben 20. Haftada vuruldum hareketlilik devam etti biraz azaldi tabii ama cok normal azalmasi bir de bu haftalarda normalmis hemen endiselenmeyin. Tabii yine de bir doktora gorunmekte fayda var 🌸
ebruzb Ceyda_00 ben iki dozda da böyle bir şey yaşamadım 3 gün oldu diyorsunuz bence doktora gidin hem kafanız rahatlar
MbEr Ben iki doz oldum ama herhangi bir sknti yaşamadım birde kafami oraya vermedim sanırım akışına bıraktım eger hic etmiyorsa mutlaka görün icin rahat olsun
mihraveannesii Ceyda_00 28haftada ikinci dozumu oldum iki gün önce bendede azalma var ama hareket hiç yoksa gidip bi görünün bence
Belacivciv Ceyda_00 O haftalarda aşırı hareket olmuyor genelde bir de aşıdan sonra benim de sakinlemişti bir gün falan ama içiniz rahat etmezse gidin bir baktırın
Ozlem2206 Ceyda_00 bana 18+6 yaptırmışlardı henüz hareket hissetmiyordum o güne kadar zaten ilk hareketini iki gün sonra ilk 19.haftamda hissetmiştim 25 haftalık olduk aralıksız şekilde devam etti aşıdan hareketsizleşmez bence çünkü ben hasta gibi oldum o kadar ağır gelmişti bünyeme ama bebek hareketinde sıkıntı yoktu bu haftalarda düzensiz hareket normal sayılıyormuş ondanda kaynaklanabilir ama bir gün boyunca hiç hissetmeme durumunda hemen gidip baktırın ama seyrekde olsa hissettiysen bi sorun olduğunu sanmam
Esolin Ben 32. Haftamda oldum tetanoz aşısını , bebeğim o gün içinde sakindi hareketleri azalmıştı ama sonraki gün normale dönmüştü. Siz 3 gün diyorsunuz bi baktırın derim 🤷🏻♀️