Medine239 @“Afraalina”#p19099011iste benim sabah bulandı normalde olmuyor ya çünkü günüm geçti hatta geçmedi hissettim adet günü sabahı test yaptım çok belirgin olmayan cizgiydi
ftmnr_drgt Mom545441 Düşündüğümüz aynı ayda hamile kaldım uykuyla öğrendim 3 gün akşam üzeri 3 5 arası uykum geliyordu gece test yapınca öğrendik, şimdi 27+5 1iz kızımla z ilk 3 ay uyku oldu sadece bulantı kusma yaşamadım bu dönemde
Mom545441 ftmnr_drgt allah kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻 İnşallah anne olmak isteyen herkes görür o günleri 🙏🏻
Aydogdu2 Nazlimom 3 gün oldu öğreneli gebeliğimi hala devam ediyor bel ağrım endiselendiriyor beni geçer inşallah
Nazlimom Aydogdu2 ilk aylar kasık kuyruk sokumu ağrısı adet olcakmıs gibi ağrı cok oldu bende daha bu baslangiç😂
Aydogdu2 Nazlimom ilk gebeliğimde hiç yoktu şimdi bu ağrı tedirgin etti ama demekki bu ağrılı geçecek:)
ftmnr_drgt Mom545441 amin inşallah hepimiz kucağımiza alalım 🙏 Evet en güzel dileğim herkes için dusundukleri ve gönlünden gecen en güzel zamanda inşallah 🙏 bizde evliliğimizin 2.yılında düşünüyorduk düşündüğümüz zamanda kaldım gerçekten mucize 🙏 inşallah herkese nasip olsun kucaklar dolsun🥰
Liyaaaaam Mom545441 benim hiç belirtim olmadı çok uzun bi süre sadece susuzluk çekmiştim dudaklarım hep kurumuştu bu kadar 🤷🏻♀️
Hennagranfx Mom545441 şiddetli kasik agrisi vardı bende sadece ara ara girip çıkıyordu agrilar . Bende hamilelik belirtilerine çok baktığım icin kesin kendimde bi belirti arıyorum diye düşünüp üstüne düşmedim içimden de bisey hamilesin diyordu akşama test yaptım çift kırmızı gorunce şaşırmıştım .
Hennagranfx Mom545441 darısı size olsun insallah sizinde mutlu haberlerinizi alalım hayırlısıyla Allah’ımın izniyle 🙏🏻
Deletedmom_7 Mom545441 sol kasık ağrısı sızlama ve batma yürüyünce bel ağrısı bir de sabah ezanında olan mide bulantısı
Mom545441 Deletedmom_7 gözün aydın banada nasip olur inşallah 🙏🏻 ay sonu beni neler bekliyor bakalım 🥰
Ozee Mom545441 goguslerde hassasiyet bel kasık ağrısı bir kere de midem bulanmıştı. Acayip bir şişkinlik vardı midemde
Guney16_Enes21 Mom545441 Göğüs hassasiyeti ve dayanılmaz diş ağrısıyla anladım çünkü ilk gebeliğimde çok fazla diş ağrım olmuştu