Shewolf Arkadaşlar 1 hafta sonra detaylı ultrasona gireceğim ne gibi şeyler yapılıyor sadece ultrasonla mı bakıyorlar kan testi vs alınıyor mu yardımcı olursanız çok sevinirim 😍❤️
kadifemsii Shewolf karından bakıyorlar doktor bazen vajinalde bakmak isteyebiliyor . Bu kadar yanlış hatırlamıyorsam
Denizvegokyuzu Shewolf Ultrasonda inceleme yapıyorlar bebeğin organlarında kemik yapısında el ayaklarinda yüz yapısında vs bı anormallik varmı bı hastalik bı sorun olup olmadığına bakıyorlar canım😇
Nazlimom Shewolf ben dün girdim 45 dk herşeyine baktı 4 boyutluda yüzünü göstermedi doktor tekrar bakalım dedi pazartesi gidcegim 😄
Shewolf Gulturann kimileri yazıyor mesela detaylı ultrason sonucum diye merak ettim bende 🙏🥰 çok teşekkür ediyorum 😍💕
bus_ra1 kadifemsii merhaba vajinal bakıldığını ilk kez duydum detaylıda neye göre karar veriyolar acaba bir bilginiz var mı ?
kadifemsii Shewolf bebeğin her organı ayrı ayrı inceleniyor canım . Herhangi bir sıkıntı varmı yokmu bakılıyor normal girdiğim usg gibi
Shewolf Denizvegokyuzu anladım çok teşekkür ediyorum 🙏🥰 sonuç falan dediler öyleyse kan testi yaptırayım bir gün öncesinde dedim 🥰
kadifemsii bus_ra1 bana doktor rahim ağzı kısalığı var gibi alttan bakmam gerek demişti alttan baktığındada bir sorun yok demişti. Böyle durumlarda doktor şüphelenirse vajinal bakıyor yoksa bakmıyor canım