Sedaa33 Kızlar hala aradığım deterjanı bulamadım memnun kalıp sürekli aldığınız bir deterjan var mı? Uzun bir süredir Omo hijyen sıvı yi kullanıyorum ama temizlik hissi vermiyor bana değiştirme ihtiyacı duydum o sebepten.
kadifemsii Sedaa33 ya bende şunu merak ediyorum sıvı deterjan mı daha iyi yoksa toz deterjan mı bilen biride beni aydınlatsın lütfen 🌸
autumn Sedaa33 yıllardır annem ariel kullanırdı ben de evlendiğimden beri ariel kullanırım sıvısı da tozu da bence çok çok iyi benim için en önemlisi kokusu olmaması ben kokulu deterjan sevmiyorum temizlik konusunda da çok başarılı bence 😇
GamzeDurmus Sedaa33 ben bingo kullanıyorum hem renkli hem beyaz olanı karışık memnunum açıkçası tavsiye ederim
Sedaa33 kadifemsii ya kesinlikle bu konuda da hâla kararsızım toz olanlar daha temiz hissettiriyor sanki sıvıdan toz a geçme niyetim de var ama hangisi işte 🤷🏻
SemaaR Beyazlarda toz deterjan Persil kullanıyorum. Renklilerde ise sıvı deterjan Persil Gülün rüyası, yumuşatıcı olarakta Yumoş Orkide, Vanilya. Kokularına hastayım 😀 3 senelik evliyim değiştirmem 😀
Sedaa33 SemaaR ya beyazlarda toz daha etkili oluyor dimi ben hepsinde omo sıvı kullanıyordum ama beyazlardan özellikle hiç memnun değilim. Makinadan çıkınca yıkanmamış hissiyatına kapılıyorum