kadifemsii Doruk74 Çınar olabilir 🌸 bi oğlum olsaydı Çınar çağrı olacaktı adı ama doruk ve Çınar da uydu gibi geldi
mavi_kus Doruk74 uyumlu olmak zorunda mıı 🥳 Ali Asaf ve Göktuğ oğlum olsa koymak istediğim iki isimdi
Buket_dadas Doruk74 bayılıyorum bu isme arakadasş ya eşim gil kabul etmedi bilge kagan koydular oglumun ismini insallah bidaki erkek bebişimde doruk olucak ismi benim kininde doruk efe yada doruk ufuk kağan ola bilir cınar da ola bilir yagız 😘
Sude-96 Doruk74 oğlum olsa doruk olacaktı öyle karar vermiştik, birdahaki bebeğim erkek olursa yine doruk koyarım 🤍 ama ikinci olarak Atlas ismini çok seviyorum ben erkek bebeklerde birde Yalın, Yaman 🤍
Doruk74 Buket_dadas bende çok severek koydum aslında bizimkilerde başta beğenmedi ama şuan ne biliyim bı çocuğa çok yakışıyor bence tatli bı isim
kbra_drk Doruk74 benim oğlumun ismide Doruk şimdi kızım olucak duru koyacak eğer erkek olsaydı deniz koyucaktım
Demir2015 Doruk74 isminden midir bilmem ama çok dayanıklı kolay ağlamaz ve acı eşiği çok yüksek. Biz ismine çekti demir gibi diyoruz