Gulcingezer Ozlem42 kendini belli etmis masallah hayirli olsun ins 2 gunde bir kan degeriyle 2 kat artisi takip edin
Gulcingezer Ozlem42 hafi bakalm ins ben ogrendigimde 10.40 di ben kaybettim ama ins senin saglikla ilerler 🥺
Yigidinannesi33 Ozlem42 benim 1 ay gecikti adetim Dr gittim kontrole kan verdim 2 çıktı 4 gün sonra sağlık ocağı da verdim 39 çıktı 6 gün sonra 1080 çıktı daha kontrole gitmedim artış nasıl
Rabia9522 535arss dün gittim doktora 4 ile 5 hafta arasında dedi normal adet günüme göre 6+4 olması lazımdı sanırım geç döllenme oldu
[silindi] 1 gün gecikti, adet olacak gibi ağrım vardı ama hiç bir gün gecikmem olmadı bunca yıldır, eczaneden test aldım çift çizgi çıkınca hastaneye beta testine gittik, ilk beta sonucum 101 çıktı
Zohraa98 Yigidinannesi33 canm adetin 1ay gecikmesi nasil yani mesela ben en son 15 ekimde adet oldum simdi 15kasimdan bugunemi hesaplicam ya 15 ekimdenmi?🙄bilmiyorum bende kac gun gecikti normalde adetim duzensizdir
Meleq Ozlem42 Ozlem42 amin Allah razı olsun canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin..biz çok yeniyiz daha 5+4 haftalığız
535arss Rabia9522 hayr canım ben adetımn 4 gun geckmesınde kan verdım 108 cktı daha da gidemedim cuma bırdaha kan vercem artk pazartesı gderm doktora