Mozarella Normal rutinde gecen bir hamilelik ssürecim oldu 60 ilr hamile kaldım kusma bulantı hiç yaşamadım 5.ayda 62 oldum şuan 7.aydayım 64 kgyim, bebeğimiz kilo aliyor iyi beslendiği icin demisti doktor dün 27+4te kontrolümüz vardı 38 cm 1250 kg idi kızımız , gün içinde 8 10 bin adım atıyorum yürüyüş egzersiz yapuyorum hamilelil önceside yürüyüşler yapıyordum gün içinde de oturmuyorum aktif sekildeyim, yememe dikkat ettigim bir durum yok aslında , sabahları eşimi uğurluyor yemek ve çorbamı koyuyorum 8 de çorbamı içiyorum 10 dakahvalti ediykrum 1 yumurta 5 6 zeytin 2 3 dilim peynir yanına salatalık yeşillik brokoli, sonrasında ilaçları içiyorum türk kahvesi içiyorum sade(doktorum gun de 2 fincan kahve olur demisti) sonra meyve kuruyemiş öğlende de sebze yemeği yappiorum ya da dünden yemeğimi tüketiyorum yanına yoğurt ya da 2 bardak ayran, yoğurt mayaliukrum gün içinde aydan çok tüketiyoruz eşimle gündüz 2 bardak içiyorum aksamda 2 bardak içiyorum yemekte , öğleden sonra kuruyemiş meyveye devam ediyorum, aksamda haftalık menüye göre değişiyor tavuk et balık tujetiyorsak araya sebze koyuyorum ya da bir hafta sebze bir hafta bakliyat şeklinde , akşam yemeginde çorba yemek, yanına pilav makarna vs , salata ayran zaman zamam yoğurtlu yapıyorum sonra çay kahve tatlı şeklinde öğünler geçiyor bu zamana kadar sadece 4 kg aldim bebeğimiz kilo aliyor oda iyi beslendiği icin demisti doktor, benimde içinde ayda 2 kg ideal demisti , bebeğimiz en başından beri ultrasonda çok hareketli 17.haftadan beri hareketlerini hissediyorum, çikolata yemeden geliyorum dedim gerek yok hareketli bir bebek dedi doktorumuz , kızıma kitaplar okuyarak zaman geçiyor 🙏